Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίκτες της Παρί για Ποτσετίνο: “Μας ντόπαρε με τα λόγια του”
Παρί Σεν Ζερμέν

Παίκτες της Παρί για Ποτσετίνο: “Μας ντόπαρε με τα λόγια του”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο "έφτιαξε" την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Παρί Σεν Ζερμέν πριν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

11.03.2021 | 15:36

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε όσες ομάδες και αν πήγε είχε δύσκολο έργο. Δεν είχε τρελό μπάτζετ στα χέρια του. Δεν είχε σούπερ σταρ να διαχειριστεί. Κι όμως. Μόνο άσχημα δεν τα πήγε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδιωξε ανήμερα των Χριστουγέννων τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός μαζί με τους Παριζιάνους, μόνο άσχημα δεν τα πήγαινε. Μάλιστα, μαζί τους είχε φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι του 2020. Κάτι που δεν είχε κάνει κανένας άλλος μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.

Παρόλα αυτά οι Γάλλοι φαίνεται πως πίστευαν πολύ στο ταλέντο του Αργεντινού. Κάτι που φαίνεται σιγά- σιγά όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερο. Μία από τις κινήσεις που δείχνουν ότι έπραξαν σωστά ήταν στο δεύτερο παιχνίδι της Παρί με την Μπαρτσελόνα για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Παριζιάνοι δεν ήταν καλύτεροι. Ούτε καν νίκησαν (το παιχνίδι έληξε 1-1) και τα πράγματα να ήταν χειρότερα για εκείνους αν στον πάγκο τους δεν βρισκόταν ο “Πότσε” που έφτιαξε… άσχημα τους παίκτες του με όλα όσα είπε στην ανάπαυλα, όπως τόνισε με δηλώσεις του και ο Μαρκίνιος στο τέλος του αγώνα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Όλοι οι παίκτες της Παρί αποθεώνουν τον Ποτσετίνο!

Τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι και τα πιο εύκολα που υπάρχουν στον κόσμο. Ειδικά με τόσους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που λίγο ως πολύ όλοι θεωρούν ότι πρέπει να αγωνίζονται.

Παράλληλα, οι απαιτήσεις είναι στον…Θεό. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την ώρα δείχνει ότι το απολαμβάνει και τα πηγαίνει πολύ καλά μαζί τους. Όπως επιβεβαίωσε και ο Μαρκίνιος με δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ ο λόγος του προπονητή του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ήταν πολύ σημαντικός και καθοριστικός.

“Δεν μπορώ να πω με λεπτομέρειες ποιες ήταν οι κουβέντες του μέσα στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Μπορώ να πω όμως ότι μας βοήθησαν πολύ. Ήταν πύρινα λόγια.

Η Μπαρτσελόνα μέχρι εκείνο το σημείο μας είχε πιέσει αρκετά. Όμως, ο προπονητής μας με τα λόγια του και με μερικά βίντεο μας θύμισε ποιοι είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε στο δεύτερο μέρος. Έτσι και έγινε. Χάρη στον λόγο του μπήκαμε πιο αποφασισμένοι και ήμασταν καλύτεροι”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version