Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαμέλα το γκολ, Ρεγκιλόν την αντίδραση της χρονιάς!
Φώτο Ημέρας

Λαμέλα το γκολ, Ρεγκιλόν την αντίδραση της χρονιάς!

Ο Έρικ Λαμέλα έβαλε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ το γκολ της χρονιάς και ο Ρεγκιλόν είχε σίγουρα την καλύτερη αντίδραση της χρονιάς.

14.03.2021 | 20:48

Μάρτυρες μίας επικής σκηνής γίναμε στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ. Όλα κυλούσαν σχετικά ήρεμα, όταν στο 33ο λεπτό ο Λαμέλα μας χάρισε μία μοναδική στιγμή. Ο Αργεντινός, σκαρφίστηκε μία ραμπόνα, την οποία και εκτέλεσε αριστοτεχνικά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και παράλληλα, πέτυχε ίσως το γκολ της χρονιάς. Αυτό που έκανε ο Λαμέλα μας άφησε όλους άφωνους, όπως άφωνο μάλλον άφησε και τον Ρεγκιλόν.

Για την ιστορία, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λαμέλα βάζει γκολ με ραμπόνα. Το έχει κάνει και στο παρελθόν με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Βλέποντας το γκολ του Λαμέλα, δύσκολα παρατηρείς κάτι άλλο, πέρα από τη μαγεία της επίτευξης αυτού του τέρματος. Λίγο αργότερα όμως, και μετά την 10η φορά που είδες το βίντεο, μπορείς να παρατηρήσεις και κάτι ακόμα. Τον επικό τρόπο με τον οποίο ο Ρεγκιλόν αντιδράει στο γκολ του Λαμέλα. Είναι πραγματικά επικός ο τρόπος που κοιτάει τον συμπαίκτη του και πιάνει το κεφάλι του. Για την ακρίβεια είναι μία κίνηση που όλοι λίγο πολύ κάναμε μόλις καταλάβαμε τι έβαλε ο Λαμέλα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο Τρόπος που ο Ρεγκιλόν δέχεται αυτό που έκανε ο Έρικ Λαμέλα, περιγράφει καλύτερα το γκολ από όλα τα λόγια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να το περιγράψει.

Δείτε το γκολ του Λαμέλα και την αντίδραση του Ρεγκιλόν

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version