Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέχρι και τα μάτια του… Μουρίνιο “πόνεσαν” με αυτή την Τότεναμ!
Τότεναμ

Μέχρι και τα μάτια του… Μουρίνιο “πόνεσαν” με αυτή την Τότεναμ!

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ έκανε ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν ήταν χαρούμενος.

14.03.2021 | 21:24

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ξέρει τι θα πει “ήττα”. Ειδικά στα ματς κόντρα στην Άρσεναλ. Κι όμως. Η Τότεναμ αν και προηγήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στους “κανονιέρηδες” εν τέλει ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Μάλιστα, οι “πετεινοί” κατάφεραν να σημειώσουν ένα από τα πιο ωραία γκολ της φετινής σεζόν. Και αυτό το οφείλουν στον Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με μία “ραμπόνα” έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, στο τέλος εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι κόκκινοι του Λονδίνου. Ο “special one” δεν έμεινε ικανοποιημένος. Όχι μόνο από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γι’αυτό το λόγο και στάθηκε εκεί με δηλώσεις του. Μάλιστα, είχε να πει βαριά… λόγια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Περιμένει ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του ο Μουρίνιο!

Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο. Καλό ποδόσφαιρο, πολλές νίκες, αρκετά γκολ. Όλοι ήταν εκεί για να δώσουν τα εύσημα στον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του.

Ωστόσο, αυτό τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει. Οι Λονδρέζοι παίζουν κακό ποδόσφαιρο και έχουν χάσει πολλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι που έχει φέρει ένταση και νεύρα στο “στρατόπεδο” των “πετεινών”.

Αυτό φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο, λίγη ώρα μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Μουρίνιο τεχνικό να “αδειάζει” τους ποδοσφαιριστές του!

“Νομίζω παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Πραγματικά ήμασταν πολύ κακοί. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν είχαμε ένταση, δεν πρεσάραμε. Μάλιστα, στο επιθετικό κομμάτι μπορώ να πω πώς κάποιοι παίκτες ήταν… κρυμμένοι”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version