Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ναντ έκανε την Παρί να βλέπει… πουλάκια! (vid)
Ligue 1

Η Ναντ έκανε την Παρί να βλέπει… πουλάκια! (vid)

Σπουδαίο "διπλό" για τη Ναντ στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 2-1 με τα "καναρίνια" να παίρνουν μία ιστορική νίκη στο Παρίσι.

15.03.2021 | 00:08

Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο είναι φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν! Ειδικά στη Γαλλία. Εκεί οι πρωταθλητές της περσινής Λιγκ 1, όπου στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Ναντ.

Τα “καναρίνια” όχι μόνο είχαν γλυκιά λαλιά, αλλά, κατάφεραν να… κουτσουλήσουν και να χαλάσουν την εικόνα των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της Παρί, λίγο μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αρχή για την Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν και τόσο καλή. Μιας και οι γηπεδούχοι έπρεπε να περιμένουν πολλά λεπτά μέχρι να σκοράρουν. Μέχρι και το 42′ όταν ο Τζούλιαν Ντράξλερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ναντ.

Και τώρα πάμε στα “καναρίνια”. Οι φιλοξενούμενοι όχι απλά δεν πέταξαν “λευκή πετσέτα”, μετά το τέρμα που δέχτηκαν σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Αλλά προσπάθησαν σε πρώτη φάση να φτάσουν στην ισοφάριση και λίγο αργότερα να φέρουν τούμπα το παιχνίδι.

Το 1-1 έγινε από τον Μουάνι στο 59′. Η Ναντ δεν σταμάτησε όμως. Ήθελε -και εν τέλει κατάφερε να πάρει- κάτι παραπάνω. Αυτό ήρθε στο 71′ με τον Σιμόν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μουάνι και “έγραψε” το 2-1 για τη Ναντ.

Τα “καναρίνια” έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν μετά από εκείνη τη στιγμή και εν τέλει κατάφεραν να φύγουν από την έδρα της Παρί με μία ιστορική νίκη και ένα τεράστιο “διπλό”, αφήνοντας τους πρωταθλητές να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Και όλα αυτά μερικές ημέρες μετά την πρόκρισή τους επί της Μπαρτσελόνα στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version