Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει να «αρπάξει» τον Κεσί η Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει να «αρπάξει» τον Κεσί η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Φρανκ Κεσί, με τον Ζιντάν να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές.

16.03.2021 | 11:15

Οι ανησυχίες της Μίλαν δείχνουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι Ιταλοί θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Φρανκ Κεσί το οποίο εκπνέει το 2022. Με σκοπό να δυσκολέψουν όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει. Αυτό όμως με έναν παίκτη σαν τον Ιβοριανό είναι ακατόρθωτο. Διότι μιλάμε για έναν εξαιρετικό παίκτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Την εν λόγω θέση θέλει να ενισχύσει η Ρεάλ Μαδρίτης που ενδιαφέρεται για τον άσο της Μίλαν. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα παίζουν για πάντα στη «βασίλισσα» οι Κρόος και Μόντριτς. Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να βελτιώσει το κέντρο του και ο Κεσί είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο προπονητής της Ρεάλ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον παίκτη. Ο Κεσί κάνει εξαιρετική χρονιά στο Μιλάνο και έχει ανεβάσει τη φήμη του. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο 24χρονος χαφ είναι ένα πολυεργαλείο που χρειάζεται ο Ζιντάν. Μπορεί να σκοράρει, να μπει περιοχή για να απειλήσει, ενώ συνεισφέρει και στον αμυντικό τομέα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Πολλές σκέψεις για τον Κεσί

Ο ίδιος καταλαβαίνει πως θα δοθεί μάχη για την περίπτωσή του. Βέβαια, η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο και αυτή θα αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει. Φυσικά, με το αζημίωτο. Αν λάβει μια ικανοποιητική πρόταση για τον 24χρονο μέσο, τότε θα σκεφτεί σοβαρά την προοπτική να τον πουλήσει.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ υπάρχει και δεν ξέρουμε εάν θα προκύψει άλλη ομάδα για τον ποδοσφαιριστή. Όσο για το συμβόλαιό του, περισσότερα θα γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα. Μένει να δούμε αν η Μίλαν θα τρέξει τις διαδικασίες για να ανανεώσει τη δέσμευση με τον χαρισματικό μέσο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version