Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έρχεται το 2022 η αλλαγή με το νέο οφσάιντ!
Κόσμος

Έρχεται το 2022 η αλλαγή με το νέο οφσάιντ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε ότι το 2022 υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε σημαντικές αλλαγέςς στην υπόδειξη του οφσάιντ.

08.04.2021 | 19:52

Ο Αρσέν Βενγκέρ, έριξε… βόμβα σχετικά με το άμεσο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Σε συνέντευξή του στους «Times» ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ και νυν διευθυντής ανάπτυξης του αθλήματος στη FIFA, αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξει άμεσα η κατάσταση σχετικά με το οφσάιντ.

Συγκεκριμένα, το πλάνο που εξετάζεται είναι να υποδεικνύεται το οφσάιντ με άμεσο και μηχανικό τρόπο, με τη βοήθεια του VAR, το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον στη ζωή μας.

Αναλυτικά όσα εξήγησε ο Αρσέν Βενγκέρ για το νέο οφσάιντ που έρχεται…

«Νομίζω ότι το αυτοματοποιημένο οφσάιντ θα είναι έτοιμο για το 2022. Καταβάλλω πολλές προσπάθειες για να συμβεί αυτό. Κάτι που σημαίνει ότι το σήμα θα αποστέλλεται αμέσως στον διαιτητή. Σήμερα, κατά μέσο όρο, πρέπει να περιμένουμε περίπου 70 δευτερόλεπτα. Μερικές φορές 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα. Και θα είναι πολύ σημαντικό. Γιατί βλέπουμε πολλούς πανηγυρισμούς να ακυρώνονται με καθυστέρηση για οριακές καταστάσεις», τόνισε ο Βενγκέρ, σε μια εξέλιξη που θα φέρει επανάσταση στο άθλημα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο σχεδιασμός για τη συγκεκριμένη καινοτομία είναι να κάνει το επίσημο… ντεμπούτο της στο Μουντιάλ του 2022. Το οποίο και θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ που διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν το VAR αυτό που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Τέσσερα χρόνια αργότερα, είμαστε πολύ κοντά στο να δούμε μια ακόμη σημαντική εξέλιξη στο ποδόσφαιρο, που πριν από λίγα χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version