ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ψέκασε, κανόνι-σε και προκρίθηκε η Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ με σπασμένα τα φρένα ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας και μετά τη νίκη με 4-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ψέκασε, κανόνι-σε και προκρίθηκε η Άρσεναλ (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, η Άρσεναλ φιλοξενήθηκε από την Σλάβια Πράγας στο στάδιο «Σινόμπο». Η ομάδα του Αρτέτα ξέσπασε απέναντι στους Τσέχους και με το εμφατικό 4-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε μία τελική στο στόχο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία καθαρή και άνετη πρόκριση.

Εκεί την περιμένει η Βιγιαρεάλ, σε ένα ζευγάρι χωρίς το μεγάλο φαβορί. Την τετράδα συμπληρώνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστκή και θέλησε να διώξει κάθε αμφιβολία για το ποιος θα πάρει την πρόκριση από πολύ νωρίς. Έτσι, πρόλαβε να σκοράρει 3 τέρματα μέχρι το 24΄και σε διάστημα 6 λεπτών.

Ειδικότερα, μετά από 5 τελικές, η ομάδα του Αρτέτα σκόραρε 3 γκολ στο 18΄, το 20΄και το 24΄. To σκορ άνοιξε ο Πεπέ με πλασέ μέσα α-πό την μικρή περιοχή μετά από ασίστ του Σμιθ Ρόου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λακαζέτ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

H άμυνα των Τσέχων πελαγοδρομούσε και ο Σάκα το εκμεταλλεύτηκε στο 24ο λεπτό. Ο Άγγλος με μία ατομική ενέργεια και υπέροχο τελείωμα έγραψε το 3-0.

Η Άρσεναλ μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου δεν απείλησε ιδιαίτερα αλλά είχε πλήξει σοβαρά την ψυχολογία των γηπεδούχων. Έτσι, η Σλάβια δεν κατάφερε να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο στην αντίπαλη εστία μέχρι το τέλος του 1ου 45λεπτου.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Η Σλάβια δεν βρήκε ποτέ απάντηση

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σλάβια προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική κρατώντας περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους.

Ωστόσο, μετά από 60 λεπτά παιχνιδιού, η Άρσεναλ δεν είχε απειληθεί καθόλου και άρχισε να βγάζει και επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, ο Αλεξάντερ Λακαζέτ σημείωσε το 4-0, με τον Γάλλο να σκοράρει με το αριστερό μετά από ασίστ του Πεπέ στο 77΄.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμη καλή φάση, με τον Μαρτινέλι να αστοχεί μετά από απίθανη ατομική ενέργεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ