ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Μπουφόν συνεχίζει και η Αταλάντα τον… ψήνει!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν σκέφτεται να σταματήσει, αλλά θέλει ενεργό ρόλο, και η Αταλάντα ετοιμάζεται να του τον προσφέρει το καλοκαίρι.

Ο Μπουφόν συνεχίζει και η Αταλάντα τον… ψήνει!

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία. Είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, που συνεχίζει να κοσμεί τα γήπεδα non stop. Μπορεί να έχει φτάσει πλέον στα 43 του, αλλά η καρδιά του το… λέει ακόμη. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπερασπίζεται ακόμη την εστία της Γιουβέντους. Βέβαια, πλέον έχει περιοριστεί σ’ έναν ρόλο κυρίως αναπληρωματικού, πίσω από τον Σέζνι. Ωστόσο, κάθε φορά που αγωνίζεται δείχνει πως δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω του. Κάτι που είναι εμφανές από τις αποκρούσεις και τα αντανακλαστικά του.

Ο Μπουφόν παραμένει σταθερά στη υψηλότερο επίπεδο και αυτό το ξέρει και ο ίδιος. Όταν επέστρεψε στη Γιουβέντους είχε σκοπό να παραμείνι σε αυτή αλλά και την ενεργό δράση μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως έχουν αλλάξει άρδην. Ο Ιταλός τερματοφύλακας θέλει να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Κάτι που η «Γηραιά Κυρία» δύσκολα μπορεί να του το προσφέρει. Έτσι, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, ενδέχεται να την… αποχωριστεί για δεύτερη φορά. Κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η… Αταλάντα, σύμφωνα με το «Calciomercato».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπουφόν

Η Αταλάντα προσφέρει στον Μπουφόν αυτό που θέλει

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η ομάδα από το Μπέργκαμο σκέφτεται να πουλήσει τον βασικό πορτιέρε της, Πιερλουίτζι Γκολίνι το καλοκαίρι. Έτσι, θα βγει στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Εκεί, ακριβώς, μπαίνει στην εξίσωση του όνομα του Μπουφόν. Κι αυτό γιατί οι «Μπεργκαμάσκι» ετοιμάζονται να του δώσουν τη θέση κάτω από τα δοκάρια τους. Πρόκειται βέβαια για μια άκρως δελεαστική πρόταση για τον αειθαλή Ιταλό τερματοφύλακα, εφόσον η Αταλάντα καταφέρει εντέλει να βρεθεί και στο Champions League της νέας σεζόν.

Βέβαια, σύμφωνα με το «Calciomercato», ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη προσέγγιση. Ωστόσο, η ιδέα περί αποχώρησης του Μπουφόν, όπως αναφέρει τη δημοσίευμα, υπήρχε από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, η έλευση του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο τον κράτησε στη Γιουβέντους. Κι αυτό γιατί η παρουσία του κρίθηκε κάτι παραπάνω από αναγκαία, για να βοηθηθεί και ο Ιταλός τεχνικός και να ελέγξει τα αποδυτήρια στην πρώτη του προσπάθεια ως πρώτος προπονητής. Πλέον, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και το να βρεθεί ο 43χρονος τερματοφύλακας στην Αταλάντα δεν είναι και τόσο απίθανο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ