Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Χρυσή» αποζημίωση και Μουρίνιο πάνε πακέτο!
Τότεναμ

«Χρυσή» αποζημίωση και Μουρίνιο πάνε πακέτο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί επίσημα παρελθόν από την Τότεναμ αλλά σίγουρα η αποζημίωση που θα πάρει θα τον παρηγορήσει σε μεγάλο βαθμό.

19.04.2021 | 19:28

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τα κατάφερε (ούτε) στην Τότεναμ και εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για τους Σπερς και η ομάδα έδειχνε ότι φέτος θα μπορέσει, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, να κάνει κάτι καλό. Μάλιστα και ο ίδιος ο Χάρι Κέιν είχε βιαστεί και είχε κάνει δηλώσεις για το πρωταθλητισμό. Η αισιοδοξία πήγε… περίπατο και τελικά η Τότεναμ είναι μακριά ακόμα και από την τετράδα του πρωταθλήματος.

Βέβαια, ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως φροντίζει σχεδόν σε κάθε πέρασμά του από τους πάγκους, συνδυάζει την απόλυσή του με μία βαρβάτη αποζημίωση. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent», ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιό με τον αγγλικό σύλλογο, θα λάβει 15 εκατομμύρια λίρες, ως αποζημίωση για την απόλυσή του.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Η ετήσιες απολαβές του είναι 20 εκατομμύρια λίρες, και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο special one, θα λάβει σχεδόν τα μίσα χρήματα χωρίς να χρειαστεί να τα δουλέψει, ενώ αντίστοιχα σε αυτό το διάστημα θα μπορεί να βρίσκεται σε άλλη ομάδα και να αμοίβεται κανονικά και από εκεί. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο θα εισπράξει τεράστια αποζημίωση. Όταν απολύθηκε από την Τσέλσι, στην δεύτερη θητεία του, έλαβε περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν αναλάβει την Τότεναμ.

Πρόωρο αντίο για τον Μουρίνιο

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι στον Μουρίνιο είχε δοθεί τελεσίγραφο για την τέταρτη θέση. Τώρα που απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο όμως ο στόχος, ήρθε και η απόλυση νωρίτερα. Εξάλλου, ο Πορτογάλος φέρεται να έχει χάσει ήδη τη μάχη των αποδυτηρίων. Και πολλοί ποδοσφαιριστές του δεν τον ήθελαν στην ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version