ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

European Super League: Σε πίεση Πέρεθ – Ανιέλι – Γούντγουορντ!

Το European Super League πάει προς διάλυση και οι πρόεδροι των ομάδων - αποστατών φαίνεται ότι θα πρέπει να πληρώσουν το μάρμαρο.

European Super League: Σε πίεση Πέρεθ – Ανιέλι – Γούντγουορντ!

Δεν σταματούν να τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από το European Super League. Από ότι φαίνεται το εγχείρημα βρήκε πάνω σε…τείχος και οι αντιδράσεις που ήταν άμεσες και καθολικές, χαλάνε το γλυκό σε αυτούς που θέλησαν να φτιάξουν αυτή τη νέα λίγκα. Με ταχύτατους ρυθμούς η μία ομάδα μετά την άλλη εγκαταλείπει το πρότζεκτ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχει προκύψει μέχρι τώρα, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδίτης, είναι έτοιμες να πουν αντίο, ενώ η Μπαρτσελόνα θα θέσει το ζήτημα σε ψηφοφορία. Το European Super League δείχνει να απομακρύνεται και οι πρόεδροι των ομάδων μάλλον θα πληρώσουν το μάρμαρο της αποστασίας τους. Πέρεθ – Ανιέλι και Γούντγουορντ δέχονται ήδη ισχυρότατες πιέσεις.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Γούντγουορντ ο πρώτος

Η αρχή έγινε με τον πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πρώτες πληροφορίες που παραμένουν ανεπιβεβαίωτες έκαναν λόγο για παραίτηση από τον προεδρικό θώκο της ομάδας. Στη συνέχεια οι πληροφορίες άλλαξαν και όπως αναφέρει η «Mirror», θα παραιτηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όσα έγιναν με το European Super League. Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Γούντγουορντ που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της επιλογής του. Η πίεση έχει φτάσει ακόμα και στον Πέρεθ και τον Ανιέλι, που στηρίζουν ακόμα τη νέα διοργάνωση. Τουλάχιστον προς το παρόν. European Super League: Σε πίεση Πέρεθ - Ανιέλι - Γούντγουορντ!

Πίεση στον Φλορεντίνο Πέρεθ

Την ίδια ώρα, σε αδιέξοδο φαίνεται να βρίσκεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με το «Football Espana». Από την μία βλέπει τις ομάδες να εγκαταλείπουν το European Super League και από την άλλη, ο ίδιος δέχεται πιέσεις παραίτησης. Και για την επιλογή του να μπει η Ρεάλ Μαδρίτης στους 12 αποστάτες, αλλά και για την προσωπική του αποτυχία με την λάθος επιλογή. Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για σφυκτική πίεση που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και σήμερα σε παραίτηση.

Το European Super League καίει και τον Ανιέλι

Σε αντίστοιχη θέση με τον Πέρεθ βρίσκεται και ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι. Και σε εκείνον οι πιέσεις είναι αφόρητες αφού και εκείνος ήταν από τους πρωτεργάτες του European Super League. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι ο ίδιος έχει παραιτηθεί από πρόεδρος της Γιουβέντους, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει υπάρξει κάτι επίσημο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ