ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Τα «αστέρια» της Τότεναμ… έδιωξαν τον Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε από την Τότεναμ, με δημοσίευμα να αναφέρει πως αυτό έγινε λόγω φόβων αποχώρησης των μεγάλων «αστεριών» του συλλόγου.

Τα «αστέρια» της Τότεναμ… έδιωξαν τον Μουρίνιο!

Ήταν κάτι σχεδόν αναμενόμενο και την Δευτέρα (19/4) έγινε επίσημο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί εδώ και δύο ημέρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ. Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση σε πολύ κόσμο ήταν το timing της απόλυσης. Κι αυτό γιατί οι «Spurs» σε λίγες ημέρες θα αγωνιστούν στον τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Πέραν τούτου, ο Πορτογάλος εδώ και καιρό φέρονταν να έχει την ευκαιρία να… σώσει ό,τι σώζεται ως το καλοκαίρι. Υπό την προϋπόθεση ότι θα κατακτούσε το τρόπαιο και μια θέση στην τετράδα της Premier League.

Οι «spurs» επέλεξαν, όμως, να τελειώσουν άμεσα τη συνεργασία τους μαζί του. Όπως είναι λογικό, υπήρξαν απορίες για την κίνηση αυτή. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η Τότεναμ δεν είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο. Το «Eurosport» με αποκλειστικό ρεπορτάζ του, ρίχνει «φως» στην απόλυση του Πορτογάλου. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ήταν τα «αστέρια» του συλλόγου που έσπρωξαν την ομάδα σ’ αυτή την κατεύθυνση. Όχι άμεσα, βέβαια. Απλά ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι, φοβήθηκε ότι το καλοκαίρι θα αντιμετωπίσει «κύμα» αποχωρήσεων, εφόσον κρατούσε τον Μουρίνιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μουρίνιο

Κέιν, Μπέιλ και Άλι οι «λόγοι» απόλυσης του Μουρίνιο για τον Λίβι

Πιο συγκεκριμένα, για τρεις παίκτες είχε περισσότερο το νου του ο Λίβι. Ο λόγος για τους Χάρι Κέιν, Γκάρεθ Μπέιλ και Ντέλι Άλι. Ο Άγγλος φορ εδώ και καιρό μοιάζει… φευγάτος από την Τότεναμ. Ωστόσο, στις τάξεις του συλλόγου θεωρούν πως η έλευση ενός νέου προπονητή με όραμα μπορεί να τον πείσει να παραμείνει τελικά. Από την άλλη, όσον αφορά τον Ουαλό, όπως τονίζεται ο Μουρίνιο δεν τον ήθελε καν στην ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο στην αρχή δεν του έδινε και σταθερό χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, στις τάξεις των «Spurs», διατηρούν τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Κάτι που εδώ και αρκετό καιρό σκέφτονται να κάνουν. Οπότε, η απόλυση του Μουρίνιο ήταν… μονόδρομος για την παραμονή του. Τέλος, ο «εξοστρακισμός» του Άλι από την ομάδα έπαιξε το ρόλο της. Ο Άγγλος μέσος δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου υπό τον Πορτογάλο, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Ωστόσο, έμοιαζε βέβαιο ότι θα αποχωρούσε το καλοκαίρι, εφόσον συνέχιζε ο «Special One». Πλέον, ο νέος προπονητής θα έχει να αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα και μένει να φανεί αρχικά ποιος θα είναι και δεύτερον τι λύσεις θα δώσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ