Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διαμαρτυρία οπαδών της Γιουνάιτεντ στο προπονητικό! (vid)
Video Hμέρας

Διαμαρτυρία οπαδών της Γιουνάιτεντ στο προπονητικό! (vid)

Ειρηνικό «ντου» έκαναν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να διαμαρτυρηθούν στον πρόεδρό της.

22.04.2021 | 15:15

Τεταμένη θεωρείται η κατάσταση στα εξωαγωνιστικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλα άρχισαν από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όταν η ίδια μαζί με άλλες έντεκα ομάδες συνέβαλαν στο εγχείρημα της ευρωπαϊκής Super League.

Οι οπαδοί τόσο των «κόκκινων διαβόλων» όσο και όλων των ομάδων αυτών ξέσπασαν σε αντιδράσεις. Έτσι, το ποδοσφαιρικό πραξικόπημα δεν κράτησε παραπάνω από 48 ώρες. Με τη Γιουνάιτεντ να απομακρύνεται με τη σειρά της από τη νέα διοργάνωση προς το παρόν. Να αναφέρουμε πως ο πρόεδρός της, Τζόελ Γκλέιζερ, ήταν από τα διοικητικά στελέχη όντας αντιπρόεδρος μαζί με τον Αντρέα Ανιέλι.

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουνάιτεντ από την πλευρά του έστειλε επιστολή στους οπαδούς ζητώντας συγγνώμη. Αλλά, φαίνεται πως αυτή η κίνηση δεν συγκίνησε τους οπαδούς του συλλόγου. Έτσι, μερίδα του κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον για να διαμαρτυρηθούν! Από ότι αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν ξέφυγαν τα πράγματα στο προπονητήριο της ομάδας.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Sport Bible:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version