Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνχελ Κορέα: Ο… λαγός από το καπέλο του Σιμεόνε
Ατλέτικο Μαδρίτης

Άνχελ Κορέα: Ο… λαγός από το καπέλο του Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στέκεται όρθια επιθετικά παρά τις απουσίες του Λουίς Σουάρες και Ζοάο Φέλιξ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρήκε αλλού λύσεις.

23.04.2021 | 14:00

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να τα κάνει… θάλασσα. Το εκπληκτικό πρώτο μισό της σεζόν βρήκε τους «Ροχιμπλάνκος» ασταμάτητους και ικανούς να φτιάξουν μια αξιοπρόσεκτη διαφορά από τους διώκτες τους. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρήκε μπροστά της έναν καταστροφικό Μάρτιο και λίγο έλειψε να τα διαλύσει όλα. Έχασε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που απέκτησε στη κορυφή της Λα Λίγκα. Τώρα κάθε της παιχνίδι είναι ένας τελικός. Μια Δύσκολη δοκιμασία που το παραμικρό στραβοπάτημα κοστίζει ακριβά.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έξι στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκονται πίσω από την Ατλέτικο σε απόσταση αναπνοής. Οι «Ροχιμπλάνκος» καλούνται να προχωρήσουν στον δρόμο χωρίς στάσεις. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραμερίζει τα αγωνιστικά προβλήματα και με τους υπάρχοντες «στρατιώτες» δίνει τη μία μάχη μετά την άλλη.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι τραυματισμοί των Λουίς Σουάρες και Ζοάο Φέλιξ στερούν από την Ατλέτικο μεγάλη ισχύ στην επίθεση. Οι Μαδριλένοι ωστόσο για την ώρα βρίσκουν τις λύσεις μπροστά. Ο Άνχελ Κορέα ηγείται της γραμμής κρούσης και στα τελευταία παιχνίδια τα πηγαίνει έξοχα. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σκοράρει τρία γκολ στα τελευταία δύο ματς δίνοντας σημαντικές ανάσες στην ομάδα του.

Παρών στα κρίσιμα για την Ατλέτικο ο Κορέα

Ο 26χρονος από το Ροζάριο παρουσιάζεται εξαιρετικός στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος. Από το ξεκίνημα της σεζόν αποτελεί βασική επιλογή του Σιμεόνε. Ο έμπειρος τεχνικός τον τοποθετούσε πλάι στον Λουίς Σουάρες δίνοντας του περισσότερο ευθύνες στη γραμμή. Τώρα όμως αναλαμβάνει τη θέση του φουνταριστού. Του παίκτη που ΠΡΕΠΕΙ να βάλει το γκολ.

Πίσω του για καλή του τύχη υπάρχει μια πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών. Σαούλ, Κόκε, Γιορέντε, Καράσκο και αρκετοί ακόμη που μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για τον Αργεντινό. Ο Άνχελ Κορέα είναι ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της Ατλέτικο. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Λα Λίγκα τη φετινή σεζόν. Ο 26χρονος μετρά επτά γκολ και οκτώ ασίστ. Αν οι «Ροχιμπλάνκος» πάρουν τον τίτλο θα το οφείλουν και σε εκείνον!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version