Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Έβερτον έχει στα σκαριά… ρουκέτα με Κουτίνιο!
Έβερτον

Η Έβερτον έχει στα σκαριά… ρουκέτα με Κουτίνιο!

Το όνομα του Φιλίπε Κουτίνιο συνεχίζει να «πουλάει» στη βρετανική αγορά με την Έβερτον τώρα να παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει το μπαμ για να τον αποκτήσει.

30.04.2021 | 11:56

Η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο αδιαμφισβήτητα έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό την κατηφόρα. Ουσιαστικά από τη μέρα που άφησε τη Λίβερπουλ και κατηφόρισε στη Βαρκελώνη. Τρία χρόνια τώρα – με μία σεζόν παρένθεση στην Μπάγερν Μονάχου – ο Βραζιλιάνος βρίσκεται χαμένος… στη μετάφραση. Το πηγαίο ταλέντο του αγνοείται και οι «μπλαουγκράνα» αναζητούν τη φόρμουλα για να αποδεσμευτούν από το βαρύ συμβόλαιό του.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει χρονική διάρκεια ακόμη δύο ετών. Λίγοι ωστόσο είναι αυτοί που εκτιμούν πως ο 28χρονος θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η πλειοψηφία εκτιμά πως οι Καταλανοί θα βρουν τον τρόπο να αποχωριστούν τον παίκτη βγαίνοντας όμως αρκετά ζημιωμένοι από την υπόθεση. Κανείς δεν πρόκειται να τους προσφέρει τα νούμερα που χρειάστηκε να δαπανήσουν οι ίδιοι για να τον αποκτήσουν από τη Λίβερπουλ.

Ακολούθησε μας και στη σελίδα μας στο Instagram

Κατά καιρούς δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Βραζιλιάνο άσσο με επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξέρει καλά και ο ίδιος πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αναζητήσει νέο προορισμό για τη καριέρα του κατανοώντας πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Η Έβερτον σπρώχνει χρήμα και επενδύει στον Κουτίνιο

Σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής Sun αναφέρει πως η Έβερτον ετοιμάζεται να σοκάρει το Νησί ρίχνοντας δεκάδες εκατομμύρια στην αγορά για χάρη του Βραζιλιάνου. Τα «Ζαχαρωτά» δείχνουν περίτρανα πως χρόνο με τον χρόνο προσπαθούν να ανεβούν επίπεδο. Η διοίκηση βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη και ενισχύει την ομάδα με παίκτες – προσωπικότητες σε όλες τις γραμμές. Υπό τη καθοδήγηση του πολύπειρου Κάρλο Αντσελότι, η ομάδα από το Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια καλή σεζόν. Μια χρονιά που θυμίζουμε πως βρήκε στο πρώτο μέρος της την Έβερτον να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανοίγουν περισσότερο την όρεξη στον σύλλογο, με τη διοίκηση κατά το ρεπορτάζ να ετοιμάζει πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Θα καταφέρει η Έβερτον να φέρει πίσω τον Βραζιλιάνο στο Λίβερπουλ;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version