Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν… ανέστη οδεύοντας στ’ «αστέρια»! (vid)
Serie A

Μίλαν… ανέστη οδεύοντας στ’ «αστέρια»! (vid)

Από τις λεγόμενες επαγγελματικές νίκες πέτυχε η Μίλαν, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπενεβέντο για την 34η αγωνιστική της Σέριε Α ούσα πλέον δεύτερη.

01.05.2021 | 23:44

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες. Το πρωτάθλημα έχει πλέον χαθεί, αλλά οι Μιλανέζοι θέλουν διακαώς τη δεύτερη θέση και εν γένει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ώρα ανέβηκαν στη δεύτερη θέση νικώντας την Μπενεβέντο με 2-0 στο «Σαν Σίρο». Οι Χακάν Τσαλχάνογλου και Τεό Ερνάντες τα δυο γκολ των «ροσονέρι». Έχασε τεράστια ευκαιρία ο Ζλάταν.

Στο έκτο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τσαλχάνογλου βρέθηκε φάτσα με το τέρμα. Δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 με χαρακτηριστική άνεση. Η ομάδα του Φιλίπο Ιντζάγκι όμως, δεν ήθελε να υποταχθεί έτσι εύκολα. Δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της Μίλαν κάνοντας δυο κλασικές ευκαιρίες μέχρι το 35ο λεπτό.

Ο Ερνάντες στο 38′ απείλησε με αξιώσεις την εστία του Μοντίπο. Αλλά ο τερματοφύλακας της Μπενεβέντο τού είπε όχι. Κάπως έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τη Μίλαν να έχει ισχνό προβάδισμα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Κυνική η Μίλαν και στο δεύτερο μέρος

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ανεπανάληπτη φάση. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε τη στιγμή του 46′, όμως την έχασε, με τον Μοντίπο να αποκρούει. Από τις φάσεις που ομολογουμένως δεν χάνει ο Ζλάταν… Επτά λεπτά αργότερα ο Ιάγο Φαλκέ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Τεράστια ευκαιρία απώλεσε ο Ιμπραΐμοβιτς στο 56ο λεπτό, έχοντας άπλετο χώρο να σουτάρει σωστά. Αλλά, το σουτ του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον γκολκίπερ της Μπενεβέντο. Μια επέμβαση που θα θυμάται για καιρό. Το άγχος από τα πόδια της Μίλαν έδιωξε ο Τεό Ερνάντες με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού διαμορφώνοντας το 2-0. Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, μολονότι το ματς θα μπορούσε να τελειώσει με μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Έτσι η Μίλαν έφτασε στη 2η θέση και τους 69 βαθμούς, έναν περισσότερο από την τρίτη πλέον Αταλάντα. Και τρεις περισσότερους από τις Νάπολι και Γιουβέντους. Ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο κι από τις τρεις αυτές ομάδες. Για την Ίντερ δεν συζητάμε καν μιας και είναι στους 82 βαθμούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version