ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

Στον τελικό με αέρα και στυλ η Ντόρτμουντ! (vid)

Η Ντόρτμουντ δεν «ίδρωσε» καθόλου διαλύοντας τη φιλόδοξη μέχρι πρότινος, Χολστάιν Κίελ, και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Στον τελικό με αέρα και στυλ η Ντόρτμουντ! (vid)

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Ντόρτμουντ πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας για δέκατη φορά στην ιστορία της. Θα αντιμετωπίσει τη Λειψία στις 13 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Οι Βεστφαλοί συνέτριψαν με 5-0 τη Χολστάιν Κίελ στον ημιτελικό που έγινε στην έδρα τους. Η ομάδα της Κοιλάδας του Ρουρ ήταν εξαιρετική ακόμα και χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής.

Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική από το πρώτο ημίχρονο. Δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης. Ειδικά στην έδρα της. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα (2η κατηγορία) είχε αποκλείσει στους 16 της διοργάνωσης την κάτοχο του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου! Tότε έπαιζε ο Γιάννης Γκέλιος. Σήμερα ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν απών και δεν βοήθησε την ομάδα του.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 16ο λεπτό. Ο Τζιοβάνι Ρέινα άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ. Ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του. Κάπου εκεί, το ματς «μύριζε» πως θα έπαιρνε θριαμβευτικές διαστάσεις για την Ντόρτμουντ.

Σε κούρασε το “μπλα- μπλα”; Άσε και ξέρω τη λύση. Μπες στο Instagram να μας χαζέψεις και εκεί!  Ντόρτμουντ

Άλλα τρία στο ημίχρονο η Ντόρτμουντ

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο αρχηγός των Βεστφαλών. Ο Μάρκο Ρόις στο 26′ βρέθηκε σε απόσταση βολής και πλάσαρε σωστά για το 3-0. Μια λανθασμένη ενέργεια των φιλοξενούμενων, έδωσε το δικαίωμα στον Θοργκάν Αζάρ να βάλει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο αδελφός του Εντέν (που έκανε μαγική μπαλιά με τακουνάκι στο δικό του παιχνίδι), ξετύλιξε το δώρο και έκανε το 4-0. Το πέμπτο γκολ της Ντόρτμουντ ήρθε από τον Μπέλιγχαμ ο οποίος πήρε ασίστ από τον Τζέιντον Σάντσο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς κατέβασε στροφές έχοντας πετύχει την ουσία και με το παραπάνω. Από τα αξιοσημείτα της Χολστάιν, ήταν μια ενέργεια του Φιν Πόραθ ανακόπηκε εντυπωσιακά από τον Χούμελς. Ο Γερμανός στόπερ έδειξε την τεράστια κλάση του…

Δυστυχώς όμως, το ματς επιφύλασσε και μια πολύ άσχημη στιγμή. Ο Ματέου Μορέι σε προσπάθεια να βρει την μπάλα πάτησε τόσο άτσαλα που γύρισε το γόνατό του! Κάπως έτσι, δεν άλλαξε κάτι άλλο στο παιχνίδι, με την Ντόρτμουντ να καπαρώνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ