ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ξανά στο χειρουργείο και επιστροφή το καλοκαίρι για Φάτι!

Ο Άνσου Φάτι έχει αποδειχθεί τρομερά άτυχος, αφού θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, όπου θα του αφαιρεθεί ο μηνίσκος κι αναμένεται να επιστρέψει τον Ιούλιο.

Ξανά στο χειρουργείο και επιστροφή το καλοκαίρι για Φάτι!

Αναμφίβολα ο Άνσου Φάτι είναι ο μεγάλος άτυχος της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν. Ήδη βρίσκεται εκτός γηπέδων έξι ολόκληρους μήνες λόγω της ρήξης μηνίσκου που υπέστη. Και να σκεφτεί κανείς ότι η χρονιά είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον 18χρονο άσο. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν. Όχι μόνο έπαιρνε ευκαιρίες, αλλά θεωρούταν κομβικός στο παιχνίδι των «μπλαουγκράνα». Κάτι που ο ίδιος έδειξε με το «καλημέρα» στη σεζόν. Με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 10 παιχνίδια έδινε λύσεις συνεχώς κι έδειχνε ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ωστόσο, στην αναμέτρηση με την Μπέτις τραυματίστηκε κι έκτοτε περνάει έναν «Γολγοθά». Τον Νοέμβριο αμέσως μετά τον τραυματισμό είχε χειρουργηθεί για πρώτη φορά. Ωστόσο, η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί, με τον ίδιο να μένει εντέλει παραπάνω απ’ ότι είναι σύνηθες στο νοσοκομείο για τη μετεγχειρητική περίοδο. Τον Ιανουάριο ήρθε η δεύτερη αρθροσκόπηση, με την ελπίδα να προλάβει έστω ένα κομμάτι της σεζόν. Μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι έκανε και τρίτο χειρουργείο τον Μάρτιο, ξανά για τον ίδιο. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», όμως, η ταλαιπωρία δεν έχει τελείωσει. Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε ο Φάτι να υποβληθεί και σε τέταρτη αρθροσκόπηση, την Πέμπτη (6/5).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Φάτι

Από τον Ιούλιο η επιστροφή του Φάτι

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, η απόφαση πάρθηκε έπειτα από συζητήσεις τριών γιατρών. Αρχικά, του γιατρού της Μπαρτσελόνα και έπειτα των Αντόνιο Μαέστρο και Μπερνάρντ Κοτέτ, με τον Φάτι να έχει επισκεφθεί τον δεύτερο τον Μάρτιο στη Γαλλία, προκειμένου να παρακολουθήσει το γόνατο του. Οι τρεις τους ήταν σε συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα. Ήθελαν να δουν μήπως μπορούν να αποφύγουν την τέταρτη εγχείρηση. Έτσι, άφησαν τον νεαρό παίκτη να δοκιμάσει το πόδι του και να δει.

Ωστόσο, η προθεσμία για να πάρουν μια απόφαση έληξε την Κυριακή και άπαντες συμφώνησαν στο χειρουργείο. Κι αυτό γιατί δεν έβλεπαν πως αλλιώς θα ερχόταν λύση στο πρόβλημα του Φάτι. Σκοπός τους βέβαια είναι να βοηθήσουν τον παίκτη να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να του γίνει μηνισκεκτομή, η αφαίρεση δηλαδή ενός μέρος του μηνίσκου του. Αυτό θα δώσει λύση στο πρόβλημα του άμεσα, αλλά ενδέχεται να έχει άσχημες συνέπειες μακροχρόνια στην καριέρα του. Όπως και να έχει η απόφαση πάρθηκε κι αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι το πότε θα επιστρέψει ο νεαρός άσος. Αν όλα πάνε καλά, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο 18χρονος θα γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Ιούλιο για να κάνει προετοιμασία με την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ