Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανάβει φωτιές η Τότεναμ – Φουλ για Κόντε!
Τότεναμ

Ανάβει φωτιές η Τότεναμ – Φουλ για Κόντε!

Φουντώνουν ακόμα περισσότερ οι φήμες για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε - Σε συζητήσεις με την Τότεναμ που τον θέλει πολύ ο Ιταλός προπονητής.

07.05.2021 | 12:21

Αρχίζει να επιβεβαιώνεται ότι το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ είναι αβέβαιο. Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 10 και πλέον χρόνια και την επίτευξη του μεγάλου του στόχου, ο Ιταλός δεν είναι σίγουρος για την επόμενη χρονιά και όλα και αυξάνονται οι πληροφορίες που θέλουν πιθανή την αποχώρησή του. Λίγες ημέρες πριν, η «Corriere dello Sport» είχε αναφερθεί στον ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον προπονητή των νερατζούρι. Μάλιστα, το δημοσίευμα ανέφερε πως οι Λονδρέζοι κάνουν σοβαρή κρούση στον Κόντε και θέλουν να του δώσουν το απόλυτο κουμάντο της ομάδας. Η Τότεναμ μετά την ανανέωση Τεν Χαγκ με τον Άγιαξ έστρεψαν όλη την προσοχή τους στον Κόντε.

Μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και ο ίδιος ο κόουτς των πρωταθλητών Ιταλίας έβαλε φωτιά στις δηλώσεις του για το μέλλον του. Ο Κόντε ανέφερε πως πρώτα πρέπει να πανηγυρίσει και μετά να σκεφτεί το οτιδήποτε. Ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι θα αποφασίσει πάντα με το γνώμονα το καλό για την Ίντερ. Αμέσως και τα δικά του λόγια άρχισαν να δείχνουν ενδεχόμενο φυγής από τον πάγκο της ομάδας, ενώ πυκνώνουν τα σενάρια για το μέλλον του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το τελευταίο «χτύπημα» για Κόντε

Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα δημοσίευμα. Το «FCInter1908» αναφέρει ότι η Τότεναμ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Κόντε να αναλάβει την ομάδα. Οι επιλογές έχουν στερέψει και όλοι έχουν πέσει πάνω στον Ιταλό. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες δίνουν ακόμα ένα στοιχείο. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έχει αναλάβει την υπόθεση και προσπαθεί να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις στον Κόντε για να τον πείσει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version