ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Γκλέιζερς στέλνουν μήνυμα ενότητας για να προλάβουν… νέα καταιγίδα!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόελ Γκλέιζερ με επιστολή του στέλνει μήνυμα ενότητας τους οπαδούς της ομάδας.

Οι Γκλέιζερς στέλνουν μήνυμα ενότητας για να προλάβουν… νέα καταιγίδα!

Τίποτα δεν είναι ίδιο στη Γιουνάιτεντ! Μετά τα όσα συνέβησαν πριν το προγραμματισμένο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ τα πάντα πλέον έχουν αλλάξει. Η οικογένεια Γκλέιζερς, η οποία και διοικεί τον σύλλογο τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση. Το έναυσμα δόθηκε από το… κάζο της European Super League, ένα πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε και η ομάδα από το Μάντσεστερ. Μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του φίλαθλου κοινού της ομάδας.

Για καλό του ποδοσφαίρου αυτό το σχέδιο καταρρίφθηκε όμως προκάλεσε την έκρηξη των φίλων των «Κόκκινων Διαβόλων». Η έντονη διαμαρτυρία στο Ολντ Τράφορντ πριν λίγες ημέρες ήταν το ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση. Τώρα εκείνη από πλευράς της για να προλάβει νέα…. έκρηξη έρχεται με μακροσκελή επιστολή κάλεσμα σε διάλογο. Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Τζόελ Γκλέιζερ απέστειλε μήνυμα σε όλα τα κέντρα των οργανωμένων οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γκλέιζερς Γιουνάιτεντ

Η επιστολή του εκτελεστικού διευθυντή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγαπητοί εκπρόσωποι οπαδών,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας με ημερομηνία 30 Απριλίου, στείλτε με την ιδιότητά σας ως εκπρόσωποι των οπαδών της Manchester United. Διάβασα το περιεχόμενο προσεκτικά και η αγάπη και το πάθος σας για το σύλλογο εμφανίστηκαν ξεκάθαρα. Θέλω να χαιρετίσω την υπηρεσία σας στο Fans ‘ Forum, το οποίο γνωρίζω ότι είναι ένα ζωτικό κανάλι για διαβούλευση μεταξύ του συλλόγου και των οπαδών μας. Όπως πρόσφατα δήλωσα δημόσια, δεσμεύομαι προσωπικά να διασφαλίσω ότι θα ενισχύσουμε αυτή τη σχέση μελλοντικά. Το εγκάρδιο γράμμα σου αποτυπώνει το μοναδικό πνεύμα της Manchester United, σφυρηλατείται μέσα από δεκαετίες θριάμβου, αντιξοότητες και τραγωδίας, και εξακολουθεί να είναι δυναμικά παρόν στη σημερινή συναρπαστική ομάδα υπό τον Ole και τη ζωηρή βάση φανφάσης που εκπροσωπείτε.

Ήμουν προσωπικά ταπεινωμένος από μέρη της επιστολής σου, όπως εξήγησες τόσο ξεκάθαρα γιατί η αρχική υποστήριξή μας στην Ευρωπαϊκή Super League σε άφησε να αισθάνεσαι θυμωμένος και να απογοητεύεσαι. Θα ήθελα να επαναλάβω την ειλικρινή συγγνώμη μου για τα λάθη που έγιναν. Ειδικότερα, θέλω να αναγνωρίσω την ανάγκη αλλαγής, με βαθύτερη διαβούλευση μαζί σας ως βασικός εκπρόσωπος φορέας μας σε ένα εύρος σημαντικών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνισμών στους οποίους παίζουμε. Αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία των οπαδών και ποδοσφαιρικών συμφερόντων που ενσωματώνονται σε βασικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε κάθε επίπεδο του συλλόγου, και είμαστε ανοικτοί σε εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο ενίσχυσης αυτής της αρχής.

Παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεργαστούμε με την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα για να γίνει το παιχνίδι ισχυρότερο και πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμο, και τώρα θα επαναφέρουμε τις προσπάθειες μας για να το κάνουμε αυτό εντός των υπαρχόντων δομών της UEFA και της Premier League. Επιπλέον, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η οικογένειά μου και εγώ νοιαζόμαστε βαθιά για την Manchester United και νιώθουμε ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης για να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τη δύναμή της μακροπρόθεσμα, σεβόμενοι τις αξίες και τις παραδόσεις της.

Η βασική προτεραιότητά μας είναι, και θα είναι πάντα, να αγωνιζόμαστε για τα σημαντικότερα τρόπαια, να παίζουμε διασκεδαστικά ποδόσφαιρο με μια ομάδα που αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας νεοσύλλεκτους και μερικά από τα καλύτερα ταλέντα του πλανήτη. Κάτω από τον Ole, νιώθουμε ότι είμαστε απολύτως στο σωστό δρόμο.
Η επιτυχία στο γήπεδο πρέπει να υποστηρίζεται από γερές βάσεις έξω από αυτό. Υποστηρίξαμε διατηρημένες επενδύσεις στην ομάδα για πολλά χρόνια, και αυτό θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι.

Αναγνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί να αυξήσουμε σημαντικά τις επενδύσεις στο Old Trafford και το προπονητικό μας συγκρότημα για να εξασφαλίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις του συλλόγου θα παραμείνουν μεταξύ των καλύτερων στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτού, θα συμβουλευτούμε τους οπαδούς για επενδύσεις που αφορούν το γήπεδο και την εμπειρία της αγωνιστικής.
Πράγματι, ένα από τα πιο ξεκάθαρα μαθήματα των τελευταίων εβδομάδων είναι η ανάγκη να γίνουμε καλύτεροι ακροατές. Για το σκοπό αυτό, μπορώ να δεσμευτώ ότι ο σύλλογος θα εμπλακεί σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στην επιστολή σας. Για να αναδείξουμε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία, ως ένα από τα λίγα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά σωματεία που απαριθμούνται στις δημόσιες αγορές, πιστεύουμε στην αρχή των οπαδών που έχουν μερίδια στο σύλλογο. Έχουμε προηγουμένως εμπλακεί με το Manchester United Supporters ‘ Trust on fan shirdhership και θέλουμε να συνεχίσουμε και να επιταχύνουμε αυτές τις συζητήσεις, μαζί με τις διατάξεις για την ενίσχυση της σχετικής διαβουλεύσεων οπαδών.

Αναγνωρίζουμε ότι η κυβερνητική επανεξέταση του ποδοσφαίρου που ξεκίνησε από την κυβέρνηση είναι μια θετική ευκαιρία να εξερευνήσουμε νέες δομές για εμπλοκή και επιρροή οπαδών. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα εμπλακούμε πρόθυμα και ανοιχτά στην αξιολόγηση, με στόχο να βάλουμε οπαδούς στην καρδιά του παιχνιδιού και να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντά τους να είναι προχωρημένα και προστατευμένα. Αυτές οι δεσμεύσεις αποτελούν αφετηρία για περαιτέρω διάλογο, συμπεριλαμβανομένων όλων των συγκεκριμένων σημείων που θέσατε, παρά των τελικών προτάσεων. Θέλουμε να συνεργαστούμε για να καταλήξουμε σε ένα φιλόδοξο πακέτο μέτρων που θα μεταμορφώσουν τη σχέση μας με τους οπαδούς και θα ενισχύσουν τον σύλλογο μακροπρόθεσμα. Με αυτό το πνεύμα, θα επικοινωνήσουμε με τα μέλη του φόρουμ για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση στην οποία θα συμμετέχω το συντομότερο δυνατό μετά το τελικό παιχνίδι της σεζόν.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη δουλειά σας για το φόρουμ και το πάθος σας για το σύλλογο. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και εν τω μεταξύ ας ανυπομονούμε για ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς
Joel Glazer
Εκτελεστικός Συμπρόεδρος και Διευθυντής

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ