Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η γκολάρα του Λεβαντόφσκι έγινε… logo της Bundesliga! (pic)
Φώτο Ημέρας

Η γκολάρα του Λεβαντόφσκι έγινε… logo της Bundesliga! (pic)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κάνει απίθανα πράγματα στη σεζόν και η Μπάγερν Μονάχου ζήτησε από την Bundesliga να τον βάλει στο logo της.

10.05.2021 | 15:48

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Αυτά που κάνει εντός αγωνιστικών χώρων, κυρίως τις τελευταίες δύο σεζόν, είναι αδιανόητα. Όχι ότι και τα προηγούμενα χρόνια οι επιδόσεις του δεν ήταν εξαιρετικές. Απλά πέρσι και φέτος ο Πολωνός επιθετικός πραγματικά δεν παίζεται. Ο ίδιος είναι και από τους βασικούς λόγους που η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε την παντοκρατορία της στη Γερμανία. Οι Βαυαροί κατέκτησαν το Σάββατο (8/5) και μαθηματικά το ένατο σερί πρωτάθλημα τους, κάνοντας… πλάκα στον ανταγωνισμό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Μάλιστα, η ομάδα του Μονάχου το γιόρτασε με την ψυχή της. Διέλυσε με 6-0 την Γκλάντμπαχ με απόλυτο πρωταγωνιστή, όπως συνήθως φέτος, τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ πέτυχε χατ-τρικ κι έφτασε τα 39 γκολ σε 27 παιχνίδια στη φετινή Bundesliga. Όχι, καλά διαβάσατε. 39 γκολ σε 27 ματς, ασύλληπτο νούμερο. Μάλιστα, το πρώτο του γκολ στο ματς επετεύχθη μ’ ένα απίθανο γυριστό και «σημάδεψε» τον αριθμό 200 στα τέρματα του με την Μπάγερν στην Bundesliga. Οι Βαυαροί… τρελάθηκαν με το «τεμάχιο» του 32χρονου φορ και ζήτησαν από τη γερμανική λίγκα να το κάνει το νέο logo της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Λεβαντόφσκι «πυροβολεί» non stop και η Μπάγερν θέλει να τον κάνει ένα με την ιστορία

Με αρκετή δόση χιούμορ η ομάδα του Μονάχου «έκοψε» το καρέ από το γυριστό του Λεβαντόφσκι και το κόλλησε στο σήμα του πρωταθλήματος. «Ίσως ήρθε η ώρα για να γίνει μια αλλαγή στο logo», ανέφερε στο μήνυμα της η Μπάγερν. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου δημιούργησαν το νέο λογότυπο, όπως θα ήταν με τη «σκιά» του Πολωνού φορ για να μοιάζει περισσότερο στο κανονικό. Τώρα, βέβαια, η… επιλογή είναι στα χέρια της Bundesliga.

Πάντως, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο κάποια στιγμή στο μέλλον ο Λεβαντόφσκι να γίνει όντως logo του γερμανικού πρωταθλήματος. Εξάλλου, τα κατορθώματα του είναι απλά απίστευτα. Ο ίδιος χρειάζεται μόλις δύο γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές στο κλείσιμο της σεζόν για να «σπάσει» το… στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ για τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν. Παράλληλα, είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga με 275 γκολ σε 348 ματς. Μόνο ο Μίλερ είναι από πάνω του με 365 τέρματα σε 427 παιχνίδια. Με τον ρυθμό βέβαια που σκοράρει ο «Λεβαγκόλσι» δεν μοιάζει απίθανο να γίνεται ο απόλυτος «μπόμπερ» του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version