ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Η Φράιμπουργκ «χάλασε» τον 40άρη Λεβαντόφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπιασε τον Γκερντ Μίλερ με 40 γκολ σε μια σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την Μπάγερν στη νίκη στην έδρα της Φράιμπουργκ (2-2).

Η Φράιμπουργκ «χάλασε» τον 40άρη Λεβαντόφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χρειαζόταν δύο γκολ για να κάνει δικό του το απόλυτο ρεκόρ τερμάτων σε μια σεζόν στην Bundesliga. Ο Πολωνός φορ ξεκίνησε υπέροχα το ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ «ανοίγοντας» το σκορ, αλλά στη συνέχεια… σίγησε. Κι αυτό το πλήρωσε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έμειναν στο 2-2 με την αντίπαλο τους, με μοιραίο τον «Λέβα» που έχασε δύο… άχαστα στο τέλος για να κάνει δικό του το ρεκόρ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Έπιασε τον Μίλερ ο Λεβαντόφσκι στο πρώτο μέρος

Η Μπάγερν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς στο 8′. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έκλεψα την μπάλα κι έφυγαν στην κόντρα, αλλά το σουτ του Σανέ έφυγε άουτ. Στο 19′ ήταν σειρά του Λεβαντόφσκι να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, με την ίδια κατάληξη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φλέκεν έδιωξε σχεδόν εξ επαφής μια κόντρα πάνω στον Σανέ που πήγαινε προς τα δίχτυα.

Στο 25′, όμως, οι Βαυαροί πήραν τελικά το προβάδισμα. Ο Χόφλερ ανέτρεψε τον Μίλερ στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR. O Λεβαντόφσκι ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα κι έκανε το 1-0! Αυτό ήταν το γκολ υπ’ αριθμό 40 στη φετινή Bundesliga για τον Πολωνό φορ, που ισοφάρισε τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ.  Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα η Φράιμπουργκ ισοφάρισε. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίφο, ο Γκούλντε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1! Αυτό ήταν και το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λεβαντόφσκι

«Μάχη» στο δεύτερο μέρος, με μοιραίο τον «Λέβα»

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την Μπάγερν να πιέζει. Μάλιστα, οι παίκτες του Χάνσι Φλικ ξαναπήραν το προβάδισμα σχεδόν με το ξεκίνημα. Στο 53′ ο Μίλερ έκανε υπέροχο γύρισμα στην κίνηση για τον Σανέ κι αυτός με προβολή «έγραψε» το 2-1! Η Φράιμπουργκ λίγο έλειψε να απαντήσει σχεδόν με τη… σέντρα. Ο Γκίντερ έκανε την κούρσα από τα αριστερά και γύρισε για τον Ντεμίροβιτς, που πλάσαρε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 66′ ο Νούμπελ έδιωξε την σέντρα σουτ του Γκίντερ. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα «άγγιξαν» την ισοφάριση. Ο Ντέιβις έκανε τραγικό λάθος, ο Γκρίφο γύρισε για τον Χέλερ, αλλά ο Νούμπερ τον νίκησε σε τετ-α-τετ. Στο 77′ ο Λεβαντόφσκι έχασε μια απίστευτη διπλή ευκαιρία να κάνει ολοδικό του το ρεκόρ των γκολ. Αρχικά, ο Φλέκεν τον νίκησε σε τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια ο Πολωνός φορ δεν βρήκε καλά την μπάλα προ κενής εστίας, στέλνοντας την πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ευκαιρία του Λεβαντόφσκι ήρθε τελικά να… στοιχειώσει την Μπάγερν. Κι αυτό γιατί τρία λεπτά αργότερα η Φράιμπουργκ ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Γκούντερ κι εκείνος με διαγώνιο δυνατό σουτ έκανε το 2-2! Στο 83′ ο Πολωνός φορ προσπάθησε ξανά να βρει δίχτυα, αλλά και πάλι ο Φλέκεν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Έτσι, στο 2-2 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τους 75 βαθμούς σε 33 αγωνιστικές, όντας ήδη πρωταθλήτρια. Από την άλλη η Φράιμπουργκ έφτασε τους 45 βαθμούς σε 33 ματς και βρίσκεται στην 10η θέση και στο -2 από τις θέσεις της Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Κούμπλερ (72′ Τζεόνγκ), Λίνχαρτ, Γκούλντε, Γκούντερ, Σαλάι (61′ Σμιντ), Σανταμαρία (72′ Κάιτελ), Χέφλερ, Γκρίφο, Ντεμίροβιτς (56′ Χέλερ), Πέτερσεν (61′ Χάμπερερ).

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νούμπελ, Ζίλε (72′ Σαρ), Μπόατενγκ, Ερνάντεζ (61′ Ρόκα), Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ (72′ Κομάν), Μίλερ (61′ Τολισό), Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ