Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν… χώρεσε ο «Έλληνας» στην αποστολή της Κροατίας (pic)
Ρόστερ ομάδων EURO 2020

Δεν… χώρεσε ο «Έλληνας» στην αποστολή της Κροατίας (pic)

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θέλει να πάρει μαζί του στην αποστολή για το Euro 2020, απορρίπτοντας τον Μάρκο Λιβάγια.

02.06.2021 | 00:23

Με όλα τα βαριά χαρτιά της θα αγωνιστεί στο Euro 2020 η Εθνική Κροατίας. Η φιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ έχει μεγάλες βλέψεις και για τη διοργάνωση αυτή. Με τον ομοσπονδιακό προπονητή της, Ζλάτκο Ντάλιτς, να ανακοινώνει την αποστολή ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Φυσικά, ηγέτης θα είναι ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης. Από τις απουσίες ξεχωρίζει αυτή του Μάρκο Λιβάγια. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μολονότι ήταν στην προεπιλογή, εν τέλει δεν επιλέχθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της «Χρβάτσκα». Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Ντάλιτς επέλεξε όλους τους αστέρες που διαθέτει. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει ο Ιβάν Ράκιτιτς, μιας και είχε αποφασίσει να σταματήσει από την Εθνική.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η αποστολή της Κροατίας για το Euro 2020:

Τερματοφύλακες: Λόβρε Κάλινιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Ντομινίκ Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σιμόν Σλούγκα (Λούτον)

Αμυντικοί: Ντομαγκόι Βίντα (Μπεσίκτας), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Σίμε Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Ντούγε Τσαλέτα – Τσαρ (Μαρσέιγ), Γιοσιπ Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντομαγκόι Μπράνταριτς (Λιλ), Μίλε Σκόριτς (Όσιγιεκ), Γιόσκο Γκβαρντιόλ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματέο Κόβασιτς (Τσέλσι), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μίλαν Μπάντελι (Τζένοα), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λούκα Ιβανούσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Επιθετικοί: Ιβάν Πέρισιτς (Ίντερ), Αντρέι Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Άντε Ρέμπιτς (Μίλαν), Γιοσιπ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) , Μίσλαβ Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Άντε Μπουντιμίρ (Οσασούνα)

https://twitter.com/HNS_CFF/status/1399800121089474560

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ρόστερ ομάδων EURO 2020
Exit mobile version