Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπουφόν επιστρέφει στην Πάρμα, μετά από 20 χρόνια!
Ιταλία

Ο Μπουφόν επιστρέφει στην Πάρμα, μετά από 20 χρόνια!

Τα τυπικά έχουν απομείνει, ώστε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν να επιστρέψει με κάθε επισημότητα στην πρώτη του αγάπη. Την Πάρμα!

14.06.2021 | 18:12

O Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν τα κρεμάει τα γάντια του. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Ο Ιταλός γκολκίπερ φαίνεται πως έχει ακόμα να δώσει πολλά. Γι’ αυτό το λόγο και θα επιστρέψει στην ομάδα που τον έκανε παντού γνωστό, πριν υπογράψει με τη Γιουβέντους, δηλαδή στην Πάρμα.

Ναι μεν η πρώτη… αγάπη του «Τζίτζι» βρίσκεται στη Σέριε Β. Αλλά εκείνος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μπουφόν θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας!

Στόχος του… βετεράνου κίπερ είναι να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές με τους «παρμέντσι». Σε πρώτη φάση να τους ανεβάσει κατηγορία και μετέπειτα… όπου τον βγάλει. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μπουφόν είναι ήδη 43 ετών!

Ήδη οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Το μόνο που απομένει, ώστε να επιστρέψει και επίσημα ο Ιταλός τερματοφύλακας στην Πάρμα είναι το καθαρά διαδικαστικό κομμάτι και οι υπογραφές!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το μεγάλο όνειρο του Μπουφόν!

Στην καριέρα του τα έχει δει όλα. Τα έχει ζήσει όλα. Όμως, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ακόμα δεν δείχνει και δεν νιώθει έτοιμος, ώστε να κρεμάσει τα γάντια του. Τι και αν είναι 43 ετών; Τι και αν δεν έχει τις ίδιες δυνάμεις ή τα ίδια ρεφλέξ, όπως κάποτε;

Ο… παλιός είναι αλλιώς. Και αυτό το πιστεύει με το παραπάνω ο Ιταλός πορτιέρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο μεγάλος του στόχος/ το μεγάλο του όνειρο είναι όχι μόνο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πάρμα της επόμενης σεζόν. Αλλά να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Ακόμη και αν είναι ο τρίτος γκολκίπερ στο ρόστερ.

Αυτό είναι το μεγάλο του όνειρο και θα προσπαθήσει όσο τίποτα να το κάνει πραγματικότητα. Αλήθεια, ποιος θα πόνταρε εναντίον του;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version