Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκόσενς κέρδισε τον Κριστιάνο… και του άφησε και την μπλούζα!
Γιουβέντους

Ο Γκόσενς κέρδισε τον Κριστιάνο… και του άφησε και την μπλούζα!

Ο Γκόσενς είναι περήφανος για το πρώτο του γκολ με την Γερμανία στο EURO, ενώ... μίλησε αστειευόμενος και για την "φανέλα" του Κριστιάνο Ρονάλντο!

20.06.2021 | 00:55

Η Γερμανία ήταν καταιγιστική κόντρα στην Πορτογαλία και με πρωταγωνιστή τον Γκόσενς επικράτησε με 4-2 βάζοντας “φωτιά” στον όμιλο! Ο άσσος της Αταλάντα ξεκίνησε βασικός στην 7η μόλις συμμετοχής του με την εθνική ομάδα της χώρας του και έδειξε πως όλο το μέλλον του ανήκει!

Σίγουρα, ο Γκοζένς ήταν η ευχάριστη έκπληξη των Γερμανών, καθώς από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε στην Πορτογαλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πάλεψε, ωστόσο ήταν.. απελπιστικά μόνος και μοιραία η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

Πάντως μετά το τέλος του ματς, ο Γκόσενς μίλησε στο Sky Sport Italia… και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την νίκη της Γερμανίας, αλλά και για την δικιά του εμφάνιση!

«Πραγματικά, δεν ξέρω από που να αρχίσω! Σίγουρα είναι μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ εγώ. Κερδίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Σκόραρα το πρώτο μου γκολ σε ένα τέτοιο τουρνουά, ενώ έδωσε και μια ασίστ. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκόσενς!

«Ξέραμε πως πρέπει να κερδίσουμε σήμερα. Αν δεν το κάναμε, τότε η υπόθεση πρόκριση θα είχε δυσκολέψει αρκετά για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και τα καταφέραμε. Χαίρομαι που κερδίσαμε αυτό το ματς», είπε ο Γερμανός!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο 22χρονος έκανε… και πλάκα τονίζοντας πως αυτήν την φορά δεν ζήτησε την φανέλα του Κριστιάνο! Να θυμίσουμε πως το περασμένο Απρίλιο, μετά το ματς ανάμεσα στην Αταλάντα και την Γιουβέντους, ο Γερμανός είχε ζητήσει την φανέλα από τον CR7 με τον Πορτογάλο όμως να του… ρίχνει άκυρο!

«Ήθελα να χαρώ την νίκη, οπότε αυτήν την φορά είπα να μην το δοκιμάσω και να μην ζητήσω την φανέλα του Κριστιάνο», είπε ο Γκόσενς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version