Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χειρουργήθηκε ο Ζοάο Φέλιξ – Τότε επανέρχεται
Ατλέτικο Μαδρίτης

Χειρουργήθηκε ο Ζοάο Φέλιξ – Τότε επανέρχεται

Το χειρουργείο του Ζοάο Φέλιξ στον αστράγαλο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Πορτογάλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης θα επιστρέψει μετά από δυο μήνες.

02.07.2021 | 19:26

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (2/7) στο Πόρτο η χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο του Ζοάο Φέλιξ. Προκειμένου ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης να απαλλαγεί οριστικά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία διετία. Η εγχείρηση έγινε από τον διάσημο καθηγητή Νικ Φαν Ντάικ, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.

Μολονότι αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο νεαρός Πορτογάλος θα έμενε περίπου ένα μήνα εκτός προπονήσεων, ο ισπανικός Τύπος προβλέπει δίμηνη απουσία του. Κάτι που αν τελικά επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι θα χάσει το ξεκίνημα της νέας σεζόν στη La Liga.

Ο Φέλιξ ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα στον αστράγαλο από το Νοέμβριο του 2019 και έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά έκτοτε. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να αγωνιστεί και με την εθνική Πορτογαλίας στο EURO 2020, όμως έπαιξε μόνο 37 λεπτά (αλλαγή στην ήττα-αποκλεισμό από το Βέλγιο στους «16») και στη συνέχεια αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ποντάρει πολλά στον Φέλιξ η Ατλέτικο

Θυμίζουμε ότι η Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2019, ξόδεψε 127 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Μπενφίκα. Έχει δώσει αρκετές βοήθειες στη διετία αυτή. Με τους «ροχιμπλάνκος» να επιθυμούν φυσικά να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και να ποντάρουν πολλά πάνω του.

Ο Ζοάο Φέλιξ εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα στον Σεπτέμβριο. Θα χάσει μερικά παιχνίδια από το ισπανικό πρωτάθλημα και ενδεχομένως την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά βέβαια είναι παρά μόνο εικασίες. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει και νωρίτερα, πράγμα που θα κριθεί στις αρχές Σεπτέμβρη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version