ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Κλείνει νέα πολυετή συμφωνία ο Χούμελς!

Η συνεργασία του Ματς Χούμελς με την Ντόρτμουντ είναι άριστη και ήδη οι Βεστφαλοί βιάζονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού

Κλείνει νέα πολυετή συμφωνία ο Χούμελς!

Λίγα βήματα μακριά από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Ματς Χούμελς. Ο πολύπειρος Γερμανός αμυντικός ετοιμάζεται να επεκτείνει για ακόμη περισσότερα χρόνια την παρουσία του στο «Βεστφάλεν».

Ματς Χούμελς και Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι δύο έννοιες σχεδόν ταυτόσημες. Ο Γερμανός αμυντικός, αν και προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν, με τους Βεστφαλούς έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια του. Από την επιστροφή του στην ομάδα το 2019 μετά από 3 χρόνια στο Μόναχο, ο Χούμελς παραμένει αναντικατάστατος παίκτης.

Ακόμα και το 2021, λίγο πριν κλείσει τα 33 του, είναι ένα εκ των βασικών γραναζιών της νεανικής γερμανικής ομάδας. Σημείο αναφοράς της άμυνας και εμβληματικός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, ο Χούμελς λαμβάνει τον σεβασμό όλων στην Ντόρτμουντ. Κάτι το οποίο φυσικά θέλουν να δείξουν και έμπρακτα.

Ονειρεύονται Χούμελς μέχρι το 2024!

Όπως μετέδωσε σήμερα το «Sport1», ήδη υπάρχουν συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Το τωρινό συμβόλαιο του Γερμανού αμυντικού λήγει το 2022, με  οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα έτος. Αυτή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 22 συμμετοχές την νέα σεζόν, όπως αναφέρει το «WAZ».

Ωστόσο, ο γερμανικός σύλλογος θέλει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Χούμελς. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει πριν την έναρξη του Euro 2020 και η ιδέα ήταν μια συμφωνία με διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το 2023. Ακόμη, σκέφτονται την τοποθέτηση προαιρετικής  επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι το 2024. Έτος στο οποίο ο Χούμελς θα έχει φτάσει τα 36 χρόνια ζωής. «Θα ήθελα να “δεθώ” για λίγο καιρό παραπάνω εδώ. Ίσως έναν χρόνο ακόμα. Και έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα, έναν χρόνο παραπάνω και από αυτό» είχε σχολιάσει ο Χούμελς στο «Sky».

Και την περασμένη σεζόν ο 32χρονος αμυντικός ήταν αναντικατάστατος για την Μπορούσια, συμπληρώνοντας 48 εμφανίσεις αλλά και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Βασικός ήταν και στην εθνική Γερμανίας, η οποία αν και συνολικά δεν εντυπωσίασε, αλλά ο Χούμελς είχε καλές εμφανίσεις. Μπορεί τα χρόνια να περνούν για τον Γερμανό αμυντικό, η μπάλα όμως δεν… ξεχνιέται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ