ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

«Μάχη» Μίλαν-Γιουβέντους με έπαθλο βραζιλιάνικο… διαμάντι!

Μίλαν και Γιουβέντους ετοιμάζονται να «μονομαχήσουν» για χάρη του 18χρονου Κάιο Ζόρζε, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας.

«Μάχη» Μίλαν-Γιουβέντους με έπαθλο βραζιλιάνικο… διαμάντι!

Μίλαν και Γιουβέντους είναι ένα δίδυμο ομάδων που συνεχώς βρίσκονται η μία απέναντι από την άλλη. Οι δυο τους είναι δημιουργημένες έτσι από τη… φύση τους. Πόσες και πόσες χρονιές «ροσσονέρι» και «γηραιά κυρία» έδιναν τις δικές τους «μάχες» για την κατάκτηση του Scudetto. Βέβαια, τις τελευταίες σεζόν η κόντρα είχε… ξεφτίσει. Κάτι η κυριαρχία της ομάδας του Τορίνο στην Ιταλία, κάτι η αποδυνάμωση της αντιπάλου της στο Μιλάνο, είχαν ως αποτέλεσμα το να χαθεί λίγο η κόντρα τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως εξαλείφθηκε. Άλλωστε, την περασμένη σεζόν η Μίλαν τερμάτισε ψηλότερα από τη Γιουβέντους, αν και δεν πανηγύρισε τον τίτλο που πήγε στην Ίντερ. Πάντως και οι δύο σύλλογοι έχουν ξεκινήσει με υψηλούς στόχους την προετοιμασία τους για φέτος. Γι’ αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που ελπίζουν σε μια νέα «μάχη» ανάμεσα τους. Πάντως, φαίνεται πως «ροσσονέρι» και «γηραιά κυρία» ήδη… μονομαχούν πριν την αρχή του πρωταθλήματος. Έπαθλο τους; Ο 18χρονος Κάιο Ζόρζε, που σύμφωνα με τo «tuttomercatoweb» έχει… ξετρελάνει και τους δύο συλλόγους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ζόρζε Μίλαν Γιουβέντους

Ποιος είναι ο Ζόρζε που έχει «τρελάνει» Μίλαν και Γιουβέντους

Η Μίλαν έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον νεαρό παίκτη της Σάντος εδώ και καιρό. Άλλωστε, ο Ζόρζε έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του. Στο περσινό Copa Libertadores με 5 γκολ έφερε την ομάδα του στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Παλμέιρας. Οι συγκρίσεις του με τον Νεϊμάρ δεν άργησαν να έρθουν, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Βραζιλία σε αυτή την ηλικία.

Γι’ αυτό οι «ροσσονέρι» προσπαθούν εδώ και κάποιο διάστημα να τον κάνουν δικό τους. Η ιταλική ομάδα προσφέρει 6 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους συμμετοχών και γκολ στην Σάντος για να τον αποκτήσει άμεσα, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, η βραζιλιάνικη ομάδα ζητάει περί τα 10 εκατομμύρια, χρησιμοποιώντας ως «όπλο» το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, όπως η Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» μετά την πιθανή παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιο ελεύθερη να κοιτάξει το μέλλον της. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί την απόκτηση ενός νεαρού επιθετικού για να παίζει κάποια λεπτά πίσω από τον Πορτογάλο και τον Μοράτα, με προοπτική εξέλιξης, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει ξεχωρίσει τον Ζόρζε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ