Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανακοίνωσε τον Μάλεν η Ντόρτμουντ (pic)
Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε τον Μάλεν η Ντόρτμουντ (pic)

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Nτόνιελ Μάλεν από την Αϊντχόφεν, με τον παίκτη να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο.

27.07.2021 | 19:56

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ντόνιελ Μάλεν. Ο Ολλανδός διεθνής σέντερ φορ αποκτήθηκε με μεταγραφή από την PSV Αϊντχόφεν και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ο παίκτης αφού ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Βαυαρούς.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος που είναι πάντα στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και έχει επίσης υψηλούς στόχους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο με τους νέους συμπαίκτες μου, για να μπορέσω να προκαλέσω τον εαυτό μου ενάντια στο καλύτερο. Και φυσικά ανυπομονώ για τους οπαδούς που θα βρίσκονται στο γήπεδο.»

Την περασμένη σεζόν, ο Ολλανδός επιθετικός σημείωσε 27 γκολ και δέκα ασίστ σε 45 παιχνίδια για το σύλλογο της πατρίδας του. Ο Μάλεν έδωσε το «παρών» και στο πρόσφατο Euro. Εν γένει σημείωσε δύο γκολ σε 13 εμφανίσεις για την ολλανδική εθνική ομάδα στη σεζόν 2020/21.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version