ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Θέλει να κάνει υπέρβαση με Ονάνα η Μαρσέιγ!

Την μεγάλη έκπληξη θέλει να κάνει η Μαρσέιγ, έτοιμη να αποκτήσει τον Αντρέ Ονάνα. Μετά από αρκετά χρόνια στο Άμστερνταμ για τον Άγιαξ, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε νέα ομάδα. Ήδη, η Μαρσέιγ έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά σε επίπεδο κινήσεων, με βάση όσα μας είχε μάθει τα τελευταία χρόνια. Οι Μασσαλοί […]

Θέλει να κάνει υπέρβαση με Ονάνα η Μαρσέιγ!

Την μεγάλη έκπληξη θέλει να κάνει η Μαρσέιγ, έτοιμη να αποκτήσει τον Αντρέ Ονάνα. Μετά από αρκετά χρόνια στο Άμστερνταμ για τον Άγιαξ, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε νέα ομάδα.

Ήδη, η Μαρσέιγ έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά σε επίπεδο κινήσεων, με βάση όσα μας είχε μάθει τα τελευταία χρόνια. Οι Μασσαλοί είχαν βυθιστεί στην μετριότητα τις τελευταίες σεζόν, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει. Στην γαλλική ομάδα βρίσκονται ήδη οι Λεονάρντο Μαλέρντι, Ουιλιάμ Σαλιμπά, Μετέο Γκεντουζί, Τσενγκίζ Ουντέρ, Γκέρσον και Πάου Λόπεθ. Αρκετά ακριβές προσθήκες, οι οποίες ωστόσο αναμένεται να σηκώσουν πολύ τον πήχη.

Μάχη των δύο Ολιμπίκ με έπαθλο τον Ονάνα!

Αρχηγός της ομάδας και βασικός τερματοφύλακας παραμένει ο Στιβ Μαντναντά, ο οποίος όμως πλησιάζει τα 37 του. Και έτσι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα κρίνεται απαραίτητη. Μπορεί ο Παόυ Λόπεθ να έγινε κάτοικος Μασσαλίας μόλις πριν λίγες μέρες, όμως ο Ισπανός βρίσκεται μόνο ως δανεικός από την Ρόμα. Και η ρήτρα αγοράς του Ισπανού είναι αρκετά ψηλή, περίπου στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, η Μαρσέιγ δεν θα έλεγε όχι σε έναν φθηνότερο (και καλύτερο) τερματοφύλακα. Ο Αντρέ Ονάνα, είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άγιαξ. Το συμβόλαιο του μπήκε στους τελευταίους μήνες της ισχύς του και στον «Αίαντα» ψάχνουν να πουλήσουν πριν τον χάσουν ως ελεύθερο. Ικανότατος και με αρκετή εμπειρία στην πλάτη του, ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας παραμένει για λίγες εβδομάδες ακόμα εκτός δράσης. Μετά την ποινή του για απαγορευμένες ουσίες, ο 25χρονος είναι ανενεργός.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Γαλλία, ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την Λυών, η οποία δίνει επίσης μάχη με την Μαρσέιγ για τον παίκτη. Και η Λιλ είχε συνδεθεί με τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή, με τις δύο Ολιμπίκ τελικά να δίνουν την μεγάλη μάχη για την υπογραφή του. Επίσημη προσφορά δεν έχει κατατεθεί ακόμα, όμως ένα ποσό των 6 εκατομμυρίων ακούγεται πολύ χαμηλό για την κλάση του Ονάνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ