Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βγάζει έξι παίκτες στο «σφυρί» η Άρσεναλ!
Άρσεναλ

Βγάζει έξι παίκτες στο «σφυρί» η Άρσεναλ!

Μετά το φιάσκο της περασμένης χρονιάς, ο Μίκελ Αρτέτα θέλει να χτίσει μια νέα Άρσεναλ, ψάχνοντας ήδη υποψήφιους αγοραστές για 6 παίκτες.

02.08.2021 | 17:00

Την ενίσχυση της μέσω μεταγραφών φιλοδοξεί να συνεχίσει η Άρσεναλ. Όμως προτού έρθουν νέοι παίκτες, πρέπει πρώτα να φύγουν αυτοί που δεν υπολογίζει ο Μίκελ Αρτέτα. Και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετοί αυτοί που θέλει να διώξει ο Ισπανός.

Δυναμικά έχει κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι η Άρσεναλ μέχρι στιγμής. Στο ρόστερ εντάχθηκε ο Μπεν Γουάιτ έναντι ποσού-μαμούθ 55 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να θωρακίσουν την άμυνα τους οι «κανονιέρηδες». Νωρίτερα, είχαν έρθει οι Λοκονγκά και Ταβάρες, με το μυαλό ξεκάθαρα να βρίσκεται στην  μελλοντική τους εξέλιξη.

Διώχνει για να φέρει νέα πρόσωπα η Άρσεναλ

Με όλα αυτά, ο λογαριασμός ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πώληση για να βοηθήσει στις αγορές. Η μεταγραφή του Γκρανίτ Τζακά στην Ρόμα φαίνεται πως χαλάει, καθώς ο Ελβετός ετοιμάζεται να ανανεώσει στο Λονδίνο. Κάτι που οδηγεί τον Αρτέτα να αρχίσει την σκούπα σε άλλες μονάδες του ρόστερ.

Το ιδανικό σενάριο για την Άρσεναλ θα ήταν η πώληση 6 παικτών από την πρώτη ομάδα. Ήδη ο Εντού δουλεύει μαζί με τον Μίκελ Αρέτα για να βρει υποψήφιους αγοραστές. Πρώτος-πρώτος στην λίστα βρίσκεται ο Έκτορ Μπεγερίν. Ο Ισπανός μπακ επιθυμεί να αποχωρήσει από το Λονδίνο, κάτι που δεν βρίσκει αντίθετο τον συμπατριώτη προπονητή του. Η Ίντερ τον θέλει και σε περίπτωση που σκάσει μια προσφορά κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ο ταχύτατος αμυντικός  θα αποτελέσει παρελθόν.

Πέρα από τον Μπεγερίν, μεγάλες πιθανότητες πώλησης συγκεντρώνουν και οι Ενκέτια, Μέιτλαντ-Νάιλς και Νέλσον. Οι τρεις απόφοιτοι των ακαδημιών της ομάδας, δεν έχουν πείσει με την εικόνα τους. Ο πρώτος βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, ενώ οι άλλοι δύο μετά από δανεισμούς, δύσκολα θα παραμείνουν στο Λονδίνο.

Ακόμα μια μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Γουίλιαν. Αφήνοντας την Τσέλσι για την Άρσεναλ, ο Βραζιλιάνος υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι για να ηγηθεί των «κανονιέρηδων». Ωστόσο, όχι μόνο απογοήτευσε, αλλά εμφανίστηκε αρκετές φορές υπέρβαρος (!) και τελείως εκτός φόρμας. Κάτι που φυσικά δεν αιτιολογεί τις 200 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει ανά εβδομάδα.

Τέλος, ο Κολάσινατς είναι ακόμα ένας παίκτης χωρίς ρόλο στο ρόστερ. Δανεικός στο δεύτερο της περσινής σεζόν στην Σάλκε, δεν κατάφερε να γλυτώσει τους «βασιλικούς μπλε» από τον υποβιβασμό. Πλέον, ο Βόσνιος δεν έχει χωρά στο ρόστερ, καθώς Τίρνι και Ταβάρες έχουν εμφανές προβάδισμά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version