Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί κατάλαβε ότι η αγάπη του Μέσι ΔΕΝ εξαγοράζεται!
Μπαρτσελόνα

Η Παρί κατάλαβε ότι η αγάπη του Μέσι ΔΕΝ εξαγοράζεται!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε όσο τίποτα αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, όμως χωρίς επιτυχία.

04.08.2021 | 11:29

Τα χρήματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Όμως, για τον Λιονέλ Μέσι υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Υπάρχει η τιμή, η αφοσίωση, η αγάπη, η πίστη. Τυπικά ακόμη και τώρα ο Αργεντινός στράικερ δεν ανήκει σε κάποια ομάδα. Δεν ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Είναι ελεύθερος και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιο σύλλογο επιθυμεί και μάλιστα στο τσάμπα!

Ωστόσο, αυτή είναι η μία πλευρά. Μιας και υπάρχει ακόμη μία. Αυτή που θέλει τον σούπερ σταρ των Καταλανών απλά να θέλει ένα στιλό και το συμβόλαιο μπροστά του, ώστε να το υπογράψει και να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του για πολλά χρόνια ακόμα! Όμως, οι πειρασμοί μόνο λίγοι δεν είναι!

Όπως έκανε γνωστό ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μαρσέλο Μπελτσέρ, ο οποίος έχει πολύ καλές επαφές με τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησε πολλές και δυνατές προσπάθειες, ώστε να ψήσει τον Μέσι και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική πρωτεύουσα. Δεν ήταν μόνο τα αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ που του πρόσφερε. Ούτε μόνο το ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αλλά είχε βάλει από δίπλα του και τον Νεϊμάρ, προκειμένου να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, ώστε να συνεργαστούν και πάλι, όπως είχε συμβεί με επιτυχία κατά το παρελθόν.

Κάτι που εν τέλει θα μείνει στα χαρτιά και πουθενά αλλού!

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Για τον Μέσι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος… Μπαρτσελόνα!

Πέρυσι ο Λιονέλ Μέσι έφτασε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Για έναν λόγο. Επειδή έβλεπε ότι η ομάδα της καρδιάς του δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστική και εν γένει οι κακές σχέσεις του με τη διοίκηση τον ωθούσαν προς τα εκεί. Από τη στιγμή που ο Ζουάν Λαπόρτα ανέλαβε δράση όλα έδειχναν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Όλα άλλαξαν άρδην και συνεχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας είναι σίγουρος και αισιόδοξος ότι είναι απλά θέμα χρόνου να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές, ώστε ο Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα ως το τέλος. Κάτι που είχε τάξει και ο ίδιος με δηλώσεις του προ μηνών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version