ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Η Ρόμα… ξηλώνεται για να φέρει φορ για πολλά γκολ στον Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Τάμι Έιμπραχαμ.

Η Ρόμα… ξηλώνεται για να φέρει φορ για πολλά γκολ στον Μουρίνιο!

Η Ρόμα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και προσπαθεί να φτιάξει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Ρωμαίοι πρόκειται να χάσουν σύντομα τον Έντιν Τζέκο με τον Βόσνιο φορ να συνεχίζει την καριέρα του στην Ίντερ, οπότε θέλουν άμεσα έναν επιθετικό.

Όπως έκανε γνωστό το «Sky» στην Ιταλία οι «τζιαλορόσι» τα έχουν βρει σε όλα με την Τσέλσι για τον Τάμι Έιμπραχαμ. Η εν λόγω μεταγραφική κίνηση αναμένεται να κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στους Ιταλούς (κοντά στα 40 χαρτιά). Όμως, ο νεαρός φορ είναι πολύ ψηλά στα μάτια του Μουρίνιο. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος ζήτησε τη μεταγραφή του.

Όσον αφορά τον Άγγλο επιθετικό ο χρόνος του στους Λονδρέζους τη νέα σεζόν αναμένεται να ήταν από λίγος ως ελάχιστος. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι «μπλε» έχουν κάνει δικό τους τον Ρομέλου Λουκάκου.

Το μόνο που μένει μέχρι να ντυθεί στα χρώματα της Ρόμα ο Έιμπραχαμ είναι να πειστεί και ο ίδιος για το deal. Μέχρι αυτή την ώρα αυτό δεν έχει γίνει. Όμως, όπως όλα δείχνουν αυτό είναι απλά θέμα χρόνου. Άλλωστε οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη τα χέρια μεταξύ τους οπότε δύσκολα μπορεί να χαλάσει το εν λόγω deal με τα δεδομένα που υπάρχουν για την ώρα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δεν ήταν μόνο ο Μουρίνιο που ήθελε Έιμπραχαμ!

Δεν ήταν μόνο ο Μουρίνιο που ήθελε Έιμπραχαμ!

Ο Τάμι Έιμπραχαμ επί εποχής Φρανκ Λάμπαρντ έπαιζε πυκνά και συχνά με τη φανέλα της Τσέλσι. Αυτό άλλαξε από την ώρα και τη στιγμή που ο Τόμας Τούχελ έκατσε στην άκρη του πάγκο της αγγλικής ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου έχει σκοπό να τον «σκοτώσει» στη Ρόμα.

Ωστόσο, πέρα από την ιταλική ομάδα πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον 23χρονο φορ. Μία από αυτές ήταν η Άρσεναλ με τους γείτονες της Τσέλσι να είναι ζεστοί. Όμως, οι Λονδρέζοι προτιμούν να πουλήσουν τον Έιμπραχαμ σε ομάδα εκτός Πρέμιερ Λιγκ μιας και ξέρουν ότι σε άλλη περίπτωση μπορεί να τους… τιμωρήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ