Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποδοκιμασίες για Μπαπέ, τον σπρώχνουν στην έξοδο! (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν

Αποδοκιμασίες για Μπαπέ, τον σπρώχνουν στην έξοδο! (vid)

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν χάσει την υπομονή τους με την στάση που κρατάει ο Κίλιαν Μπαπέ και το έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο!

15.08.2021 | 12:19

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει νέο βασιλιά εδώ και μερικές μέρες και φυσικά αναφερόμαστε στον σπουδαίο Λίο Μέσι! Όπως αναμενόταν οι οπαδοί των Γάλλων έχουν πάθει αμόκ μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ωστόσο ένας από τους παίκτες-σταρ της ομάδας που αρχίζει σιγά σιγά να χάνει την… δημοτικότητα του είναι ο Κίλιαν Μπαπέ!

Ο νεαρός άσσος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ξενερώσει με την έλευση του Μέσι και εξετάζει ακόμα πιο σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του και άμεσα! Η άρνηση του να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Παριζιάνοι σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον της Ρεάλ… αυξάνουν τις πιθανότητες της αποχώρησης του!

Οι φίλοι της Παρί όμως έχουν χάσει την υπομονή τους με τον Μπαπέ και αυτό φάνηκε και λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης των Γάλλων κόντρα στο Στρασβούργο! 

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της 11καδας από τα μεγάφωνα του γηπέδου, οι φίλαθλοι άρχισαν να γιουχάρουν όταν ακούστηκε το όνομα του Κίλιαν Μπαπέ!

Δείτε και… ακούστε την αντίδραση των Παριζιάνων:

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως… ενθουσιάστηκαν από την αντίδραση των φίλων της Παρί! Οι Μαδριλένοι που ετοιμάζουν επίσημη προσφορά προς την Παρί για τον Γάλλο, θεωρεί πως με τέτοιες κινήσεις αυξάνονται οι πιθανότητες να φτάσουν σε συμφωνία με την ομάδα του Ποκετίνο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version