ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έξαλλος Κριστιάνο προς ΜΜΕ: «Σταματήστε να παίζετε με το όνομά μου!» (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω επίσημης τοποθέτησής του από τα social media, ξεκαθάρισε ότι όλα όσα γράφονται για το μέλλον του δεν στέκουν!

Έξαλλος Κριστιάνο προς ΜΜΕ: «Σταματήστε να παίζετε με το όνομά μου!» (pic)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γράφονται και ακούγονται πολλά για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα σενάρια αρκετά και διαφέρουν. Τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επιστροφή του -μέχρι και ο Κάρλο Αντσελότι το διέψευσε αυτό- ενώ τα γαλλικά τον έχουν φέρει ουκ ολίγες φορές στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, όλα αυτά -και ακόμη περισσότερα- κούρασαν για τα καλά τον Πορτογάλο στράικερ. Γι’ αυτό το λόγο και ο ίδιος, μέσω επίσημης τοποθέτησής του από τα social media, φρόντισε να βάλει ένα τέλος σε όλες τις φήμες.

Ο Κριστιάνο υπογράμμισε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίζει με το όνομά του και την υστεροφημία του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σε όλα όσα έζησε με τους Ισπανούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω Instagram

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω Instagram:

«Όποιος με ξέρει γνωρίζει πολύ καλά ότι είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Πιο λίγη κουβέντα και περισσότερη δράση, αυτό ήταν το μότο μου από την αρχή της καριέρας μου, μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά βλέπω ότι γράφονται και λέγονται πολλά όσον αφορά εμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό τον λόγο και ήθελα να τοποθετηθώ.

Το πιο ενοχλητικό για εμένα τόσο σαν παίκτη, όσο και σαν άνθρωπο είναι ο τρόπος με τον οποίο τα ΜΜΕ καλύπτουν το μέλλον μου και τις κινήσεις μου. Κάτι που μόνο σεβασμό δεν δείχνει προς το πρόσωπό μου. Όπως και στις ομάδες που έχω περάσει και με τους παίκτες που έχω συνεργαστεί, αλλά και το προσωπικό.

Η ιστορία μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γραμμένη. Έχει καταγραφεί. Σε νούμερα και σε τρόπαια, σε τίτλους, σε ρεκόρ και σε επικεφαλίδες. Όλα αυτά βρίσκονται στο μουσείο του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, ενώ είναι επίσης στη σκέψη και στη μνήμη κάθε οπαδού της ομάδας. Πέρα από αυτά όμως, θυμάμαι και τα εννιά χρόνια την άψογη σχέση που είχα με τους “μερένχες”. Μία σχέση σεβασμού που ίσχυε μέχρι και τη σημερινή ημέρα. Το ξέρω ότι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσου να με έχουν στις καρδιές τους και εγώ στη δική μου.

Τώρα όσον αφορά το μέλλον μου πολλά γράφονται και ακούγονται για αρκετές ομάδες από πολλά πρωταθλήματα. Ωστόσο, κανείς από τους δημοσιογράφους δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή! Σπάω τη σιωπή μου τώρα για να πω σε όλους ότι δεν γίνεται να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στην καριέρα μου και προετοιμάζομαι καταλλήλως για τις νέες προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσω. Όλα τα υπόλοιπα; Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια! »

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ