ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Η μέρα που ο Κριστιάνο έγινε… ιππότης της «κυρίας»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μια μέρα σαν σήμερα (18/8) το 2018 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Γιουβέντους απέναντι στην Κιέβο Βερόνα.

Η μέρα που ο Κριστιάνο έγινε… ιππότης της «κυρίας»!

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έναν από τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εποχής μας. Το αν κάποιος τον θεωρεί κορυφαίο ή προτιμάει τον Μέσι είναι υποκειμενικό. Τα ρεκόρ και οι τίτλοι του Πορτογάλου σούπερ σταρ «μιλούν» από μόνα τους για την αξία του. Όπου και να έχει βρεθεί έχει οδηγήσει τις ομάδες του στην κορυφή. Από το 2003, όταν πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε η… εκτόξευση του. Εκεί βρήκε τον άνθρωπο που πραγματικά δημιούργησε αυτό το «φαινόμενο». Τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι δύο τους ανέπτυξαν μια σχέση πατέρα γιου, κάτι που ο Κριστιάνο έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε το καλοκαίρι του 2009 να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, μετακινούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «γιγάντωσε» το μύθο του. Με τη φανέλα της «βασίλισσας» κατέκτησε κυριολεκτικά τα πάντα. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να αποχωρήσει και από την Ισπανία, θέλοντας μια νέα περιπέτεια. Αυτή που του πρόσφερε η Γιουβέντους στην Ιταλία. Μια μέρα σαν τη σημερινή (18/8), ο 36χρονος, σήμερα, ποδοσφαιριστής φορούσε για πρώτη φορά τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» απέναντι στην Κιέβο Βερόνα, ξεκινώντας να γράφει μια νέα ιστορία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τα πεπραγμένα του Κριστιάνο με τη Γιουβέντους

Μπορεί η πρώτη του σεζόν στην Ιταλία να μην ήταν και η καλύτερη, με τον ίδιο να μετράει 28 γκολ σε 43 παιχνίδια, τη χαμηλότερη συγκομιδή του ύστερα από τη σεζόν 2008/9, αλλά ο Κριστιάνο συνέχισε να αποτελεί πόλο έλξης… τίτλων. Κι αυτό γιατί η Γιουβέντους με αυτόν στη σύνθεση της κατέκτησε το Scudetto, αλλά και το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Την αμέσως επόμενη σεζόν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε… μπρος. Με 37 γκολ σε 46 ματς σε όλες τις διοργανώσεις οδήγησε την ομάδα του στο double, αλλά στο Champions League έμεινε εκτός μόλις στους «16» από τη Λυών.

Η περσινή σεζόν βρήκε τον Κριστιάνο να είναι στα ίδια στάνταρ (36 γκολ σε 44 ματς). Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ιταλία για πρώτη φορά έπειτα από εννιά σερί κατακτήσεις. Παράλληλα, για μια ακόμη σεζόν έμεινε εκτός Champions League από νωρίς, με μόνη της… παρηγοριά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πλέον, το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν είναι εντελώς βέβαιο, αν και ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια για το μέλλον του. Ο ίδιος είναι σαφές πως θέλει να κυνηγήσει ένα ακόμη Champions League στην καριέρα του, ιδεατά με τη «Γηραιά Κυρία», στην οποία θα παραμείνει, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ