Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γλύτωσε τα χειρότερα ο τραυματίας Πικέ
Μπαρτσελόνα

Γλύτωσε τα χειρότερα ο τραυματίας Πικέ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος να και τραυματίστηκε κόντρα στην Μπιλμπάο, δεν χτύπησε πάλι το ταλαιπωρημένο γόνατο του.

22.08.2021 | 16:24

Ευτυχώς για την Μπαρτσελόνα, ο Ζεράρ Πικέ δεν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του. Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και αντικαταστάθηκε για να μην χειροτερέψει το πρόβλημα του. Και όπως φαίνεται δεν θα απουσιάσει καιρό ο έμπειρος σέντερ μπακ.

Περισσότερες λεπτομέρειες είδαν σήμερα το φως τη ημέρας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε το βράδυ του Σαββάτου (21/8), ο Ζεράρ Πικέ. Στο 31ο λεπτό του παιχνιδιού με την Μπιλμπάο, ο 34χρονος αμυντικός έδειξε να μην μπορεί να συνεχίσει. Ένας τραυματισμός στο πόδι του τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Ρόναλντ Αραούχο να περνά στην θέση του λίγο αργότερα.

Ασύνδετος με τον περσινό τραυματισμό του Πικέ

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο τραυματισμός του Πικέ έγινε στην δεξιά γάμπα του. Το κυριότερο όμως είναι πως δεν αποτελεί συνέχεια των τραυματισμών του Ισπανού από την περασμένη σεζόν. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, οι «μπλαουγκράνα» είναι αισιόδοξοι πως δεν θα αργήσει πολύ η επάνοδος του αρχηγού τους.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θα επιθυμεί απελπισμένα να μην απουσιάσει για μεγάλο διάστημα. Αυτό διότι η περσινή σεζόν ήταν ένα κολαστήριο για τον έμπειρο σέντερ μπακ. Ένας τραυματισμός του στο γόνατο τον ανάγκασε να απουσιάσει για πολλούς μήνες από τα παιχνίδια και της προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη του Νοεμβρίου, κρατώντας περίπου για 3 μήνες εκτός τον Πικέ. Στην συνέχεια όμως και παρά την επάνοδό του στη δράση στα μέσα του Φεβρουαρίου, προέκυψε νέο πρόβλημα.

Πριν καν καλά-καλά συμπληρώσει έναν μήνα στην δράση, υπήρξε υποτροπή στον τραυματισμό του. Αποτέλεσμα ήταν να απουσιάσει για ακόμα 30 μέρες, φτάνοντας τον συνολικό απολογισμό των απουσιών στα 29 παιχνίδια! Περισσότερα από όσα είχε χάσει συνολικά τα τελευταία 8 χρόνια στην Βαρκελώνη εξαιτίας τραυματισμών ο Πικέ, ο οποίος βλέπει την ηλικία του να μην τον βοηθάει ιδιαίτερα…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version