Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το Καμπ Νου βρήκε τον νέο ηγέτη του… Μέ – μφις (vid)
Video Hμέρας

Το Καμπ Νου βρήκε τον νέο ηγέτη του… Μέ – μφις (vid)

Ο Μέμφις Ντεπάι με τρία γκολ σε τρία παιχνίδια στη φετινή La Liga δικαιολογημένα μετατρέπεται σε νέος ηγέτης της Μπαρτσελόνα. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το Καμπ Νου.

30.08.2021 | 13:01

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν έχει ούτε δύο μήνες παρουσίας στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι από τη Λιόν με ελεύθερη μεταγραφή με τη διοίκηση Λαπόρτα να ικανοποιεί πλήρως την επιθυμία του προπονητή της. Ο Ρόναλντ Κούμαν από την πρώτη στιγμή επέμενε για την απόκτηση του συμπατριώτη του. Τελικά δεν άργησε πολύ για να δικαιωθεί για την επιλογή του να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του. Ο 27χρονος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να εξελιχθεί στο αγαπημένο παιδί της εξέδρας του Καμπ Νου. Απουσία Λιονέλ Μέσι ο Ολλανδός έχει όπως όλα δείχνουν πάρει τη σκυτάλη. Ο Αργεντινός αποχώρησε πηγαίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν και άφησε πίσω του μια ομάδα χωρίς ηγέτη.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ντεπάι είναι το κατάλληλο άτομο για να σηκώσει στις πλάτες του αυτή την ευθύνη. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga ο 27χρονος έχει καταφέρει να βάλει γερά το στίγμα του στο παιχνίδι της ομάδας του. Τρία παιχνίδια και ισάριθμα τέρματα στο ενεργητικό του. Τα κατορθώματα αυτά μοιραία τον έχουν κατατάξει πρώτο στις καρδιές των οπαδών της Μπαρτσελόνα. Αυτό φαίνεται και από την αγάπη που του τρέφει η κερκίδα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές το απόγευμα της Κυριακής που το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη όσων βρέθηκαν στο Καμπ Νου. Όταν μάλιστα ο Ντεπάι πέτυχε και το γκολ, το οποίο έμελλε να ήταν και το καθοριστικό το γήπεδο… σηκώθηκε στο πόδι φωνάζοντας ρυθμικά. Mε-μφις, Με-μφις, Με-μφις. Ένα σύνθημα που θύμισε πολύ αυτό που οι Καταλανοί είχαν συνηθίσει να ξεστομίζουν με όλη τους την καρδιά για χρόνια. Ο Λιονέλ Μέσι όμως δεν είναι πια στη Βαρκελώνη. Ο νέος ηγέτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Μέμφις Ντεπάι. Ο άνθρωπος που έχει όλα τα προσόντα για να πάρει στις πλάτες του την ομάδα.

Οι ιαχές του Καμπ Νου αφιερωμένες στον Ντεπάι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version