Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ πήρε τον Κριστιάνο σχεδόν… τσάμπα!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ πήρε τον Κριστιάνο σχεδόν… τσάμπα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακινήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε... τιμή ευκαιρίας, αφού η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως το κόστος του ήταν μόλις 15 εκατ. ευρώ.

31.08.2021 | 17:19

Αν μη τι άλλο η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Το αν ήταν η κορυφαία είναι στην κρίση του καθενός, αφού υπάρχει κι εκείνη του Λιονέλ Μέσι στην Παρί. Ωστόσο, η μετακίνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ ήταν καθαρά μια απόφαση καρδιάς. Ο ίδιος βρισκόταν, εξάλλου, μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στάθηκε ικανό να τον κάνει να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους» 12 ολόκληρα χρόνια μετά την αποχώρηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είναι λογικό η μεταγραφή του έκανε το γύρο του κόσμου. Εξάλλου το brand name του Κριστιάνο είναι τεράστιο. Κάτι που σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ θα βγει κερδισμένη σε πολλούς τομείς, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Πάντως, φαίνεται πως με την αγορά του έχει ήδη κερδίσει. Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους, οι «κόκκινοι διάβολοι» δαπάνησαν μόλις 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, αυτά δεν θα τα δώσουν άμεσα, αλλά σε βάθος πενταετίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κερδισμένη σε κάθε τομέα από τον Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ

Βέβαια, το συγκεκριμένο ποσό ενδέχεται να ανεβεί στα 23 εκατομμύρια, εφόσον ο Κριστιάνο πιάσει κάποια μπόνους σε γκολ. Παράλληλα, η Γιουβέντους γλιτώνει και το «βαρύ» συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, αλλά και πάλι τα χρήματα που θα λάβει δεν είναι ικανά να εξισορροπήσουν την περσινή της… χασούρα, που φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ για τη σεζόν. Κι αυτό γιατί το ποσό που έλαβε η «γηραιά κυρία» ήταν κατά τι μικρότερο από τα 28 εκατ. συν τα μπόνους που ήθελε να λάβει.

Όπως και να έχει η Γιουνάιτεντ κατάφερε να βγει συνολικά κερδισμένη από τη μεταγραφή του Κριστιάνο. Από τη μια δρομολόγησε την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που είναι «διψασμένος» όσο ποτέ για να πετύχει και να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή της Premier League. Εκεί απ’ όπου απέχει οκτώ χρόνια, από τη σεζόν 2012/13, όταν είχε στο «τιμόνι» της τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Παράλληλα, θα έχει τεράστιο κέρδος και από το brand name του 36χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι προφανές ότι θα της φέρει και αρκετά χρήματα στα ταμεία, λόγω μάρκετινγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version