Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η συνάντηση Ουμτιτί-Λαπόρτα και τα κλάματα του Γάλλου!
Μπαρτσελόνα

Η συνάντηση Ουμτιτί-Λαπόρτα και τα κλάματα του Γάλλου!

Σάμουελ Ουμτιτί και Τζουάν Λαπόρτα είχαν συνάντηση πριν λίγο καιρό, με τον Γάλλο να «σπάει» μιλώντας για τους τραυματισμούς του στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

04.09.2021 | 17:21

Η παρουσία του Σάμουελ Ουμτιτί στο ρόστερ ήταν από τα «αγκάθια» της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» ήθελαν πάση θυσία να πουλήσουν τον Γάλλο αμυντικό. Ο ίδιος αποκτήθηκε με πολλά όνειρα το καλοκαίρι του 2016. Τότε ήταν ένας νέος και πολλά υποσχόμενος στόπερ. Στο πρόσωπο του οι Καταλανοί έβλεπαν μια λύση για την οπισθοφυλακή τους τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Ωστόσο, ο 27χρονος, πλέον, ποδοσφαιριστής αποδείχτηκε «γυάλινος». Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να δείξει ουσιαστικά τι μπορεί να προσφέρει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, και ο κόσμος της Μπαρτσελόνα έδειχνε να έχει… μπουχτίσει με τον Ουμτιτί. Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε λόγω της ύπαρξης παχυλών μισθών που διέλυσαν τα οικονομικά του συλλόγου, έφερε πολλούς παίκτες στο στόχαστρο. Ο Γάλλος ήταν ένας από αυτούς, καθώς δεν θέλησε να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά παρέμεινε για να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του. Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» ο ίδιος είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα στα μέσα Αυγούστου, όπου συζητήθηκε το μέλλον του, με τον ίδιο να «λυγίζει» μιλώντας για τους τραυματισμούς του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Ουμτιτί-Λαπόρτα και η υπόσχεση του προέδρου της Μπαρτσελόνα

Ωστόσο, ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Μπαρτσελόνα εκείνο το διάστημα έδωσε το ελεύθερο στον Ουμτιτί να μετακινηθεί σε όποια ομάδα ήθελε. Ο Γάλλος στόπερ, όμως, ξεκαθάρισε πως ήθελε να «παλέψει» για τη θέση του. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, «έλιωσε» στο γυμναστήριο όλο το καλοκαίρι, θέλοντας να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Μετά την άρνηση του να φύγει, ο ίδιος ζήτησε συνάντηση από τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα». Εκεί ήθελε να τους εξηγήσει τη δική του οπτική στο όλο θέμα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στη συνάντηση αυτή μάλιστα έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα και ο αθλητικός διευθυντής, Ματέου Αλεμάνι.

Εκεί ο Λαπόρτα πίεσε αρκετά τον Ουμτιτί, τονίζοντας του πως έχασε τη θέση του και ήθελε να συνεχίσει αν και κανείς προπονητής δεν τον ήθελε στην ομάδα. Ο Γάλλος άσος θέλησε να απαντήσει κι έριξε το φταίξιμο στο ιατρικό επιτελεί του συλλόγου. Τόνισε πως κανείς δεν είχε βρει τον ακριβή τραυματισμό του και τα χειρουργεία στο χόνδρο που του προτάθηκαν θα ήταν ρίσκο για το γόνατο του. Γι’ αυτό το λόγο προσπάθησε να βρει μόνος του με δικούς του γιατρούς την άκρη. Κάτι που τελικά πέτυχε, με βάσει τα τελευταία εργομετρικά του.

Ο Λαπόρτα τον άκουσε προσεκτικά και όταν τελείωσε εξέφρασε την πίστη του σε αυτόν. Του τόνισε πως αξίζει μια ευκαιρία και πιθανώς δεν έλαβε την απαραίτητη προσοχή από την ομάδα όταν έπρεπε. Σ’ εκείνο το σημείο ο Ουμτιτί «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, δεδομένης της πίεσης που είχε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τον αγκάλιασε και του έδωσε μια υπόσχεση. Να μιλήσει με τον Ρόναλντ Κούμαν για να πάρει κάποιες ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι στο χέρι του 27χρονου στόπερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version