Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βραζιλία – Αργεντινή με ούτε έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα!
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Βραζιλία – Αργεντινή με ούτε έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα!

To βράδυ της Κυριακής 5/9 η Βραζιλία θα υποδεχτεί την Αργεντινή, με την Μπαρτσελόνα να μην εκπροσωπείται από κανέναν ποδοσφαιριστή της!

04.09.2021 | 18:42

Τα προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται ανά τον πλανήτη. Με το ντέρμπι Βραζιλία – Αργεντινή να δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τη Νότια Αμερική. Μιας και θα έχουμε τις δυο μεγαλύτερες εθνικές ομάδες της ηπείρου να κονταροχτυπιούνται. Λίγους μήνες μετά τον μεταξύ τους τελικό για το Κόπα Αμέρικα, με τη «σελέστε» να κατακτά το τρόπαιο.

Το βράδυ της Κυριακής (5/9, 22:00) η «σελεσάο» θα είναι η οικοδέσποινα του ματς για την 8η αγωνιστική των προκριματικών. Καθώς το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Ρεσίφε. Και πλέον υπάρχει μια ιδιαιτερότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρόστερ των δυο εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, καμία από τις δυο δεν έχει εκπρόσωπο από την Μπαρτσελόνα! Αυτό δεν ξέρουμε πόσα χρόνια έχει να συμβεί, αν έχει φυσικά συμβεί και ποτέ στο παρελθόν. Οι «μπλαουγκράνα» έπειτα από τη φυγή του Λιονέλ Μέσι δεν έχουν ούτε έναν παίκτη να είναι διεθνής είτε σε Βραζιλία είτε σε Αργεντινή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Παρί έχει την τιμητική της στο Βραζιλία – Αργεντινή

Αντιθέτως, η ομάδα που θα δει τους μεγαλύτερους αστέρες του αγώνα, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα θα δει καταρχήν τους Μέσι και Νεϊμάρ να είναι αντίπαλοι για μια ακόμη φορά. Αλλά τυγχάνει να τους διαθέτει αμφότερους στο ρόστερ της.

Έπειτα, για τη Βραζιλία υπάρχει ο Μαρκίνιος. Ενώ για την Αργεντινή πέρα από τον Μέσι, οι Λεάντρο Παρέδες και Άνχελ Ντι Μαρία εκπροσωπούν την Παρί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Προκριματικά Μουντιάλ 2022
Exit mobile version