Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Διαψεύδει για Άρσεναλ ο μάνατζερ του Κόντε
Άρσεναλ

Διαψεύδει για Άρσεναλ ο μάνατζερ του Κόντε

Πολλά ακούγονται για προσύμφωνο του Αντόνιο Κόντε με την Άρσεναλ, ωστόσο ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού τα διαψεύδει

05.09.2021 | 20:40

Αναληθή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αντόνιο Κόντε με την Άρσεναλ ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού. Παρότι ο Κόντε παραμένει ελεύθερος, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επαφή.

«Δεν υπάρχει προσύμφωνό για τον Κόντε»

Αρκετά… μακριά από την πραγματικότητα παρουσίασε τα δημοσιεύματα για προσύμφωνο της Άρσεναλ με τον Αντόνιο Κόντε. Ο Φαντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ του προπονητή, τονίζει πως όσα έχουν γραφθεί δεν είναι αλήθεια και οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον Ιταλό.

Η κάκιστη φετινή εκκίνηση της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα την έχει φέρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ήδη πολύ δύσκολη θέση του Μίκελ Αρτέτα έχει γίνει ακόμα χειρότερη, με τους οπαδούς να ζητούν την απόλυσή του. Και το προφίλ του Κόντε αρέσει πολύ στο κοινό των «κανονιέρηδων».

Όντας ελεύθερος, ο Ιταλός είναι ίσως ο κορυφαίος άνεργος προπονητής στην αγορά. Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της Serie A, ο 52χρονος αποχώρησε από την Ίντερ λόγω ασυμφωνίας στις μεταγραφές. Με την αποχώρηση του είχε συμπεριληφθεί ένας όρος, για να μην μπορεί να υπογράψει σε κάποιον άλλο ιταλικό σύλλογο. Και όσο η Άρσεναλ βρίσκεται σε αστάθεια, το όνομα του Κόντε θα παίζει πολύ. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη επαφή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version