Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμος για… πάγκο ο Κριστιάνο με Νιούκαστλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμος για… πάγκο ο Κριστιάνο με Νιούκαστλ!

Όπως έκανε γνωστό η αγγλική εφημερίδα «Sun» ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξεκινήσει βασικός στο επερχόμενο ματς της Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ.

07.09.2021 | 14:10

Δεν έχει περάσει καιρός, παρά μόνο μερικές ημέρες από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε και πάλι όλο τον κόσμο να παραμιλάει μαζί του. Αφορμή ήταν τα δύο γκολ που σημείωσε με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας κόντρα στην Ιρλανδία. Δύο τέρματα που τον έφεραν στην πρώτη θέση των πίνακα των σκόρερ σε διεθνές επίπεδο. Και όχι μόνο αυτό.

Χάρη στα εν λόγω… παστέλια κατάφερε η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας να πάρει στα χασομέρια τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Ιρλανδία. Από τότε που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο έμπειρος στράικερ όλοι στις τάξεις του συλλόγου -και όχι μόνο- περιμένουν να τον δουν να αγωνίζεται! Άλλωστε έχουν περάσει και 12 χρόνια από την τελευταία φορά που αυτό συνέβη, οπότε είναι λογικό και επόμενο να υπάρχει ανυπομονησία!

Όλα έδειχναν πως το επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο θα ήταν στο εντός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ στις 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η «Sun» ισχυρίζεται ότι ο 36χρονος φορ δεν θα ξεκινήσει βασικός. Ναι μεν θα αγωνιστεί, αλλά θα περάσει ως αλλαγή! Και αυτό γιατί έχει χάσει ήδη πέντε προπονήσεις, λόγω καραντίνας! Οπότε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θα του δώσει φανέλα βασικού.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον καλύτερο αθλητή του κόσμου. Τον τύπο που έχει… τερματίσει τη φυσική κατάσταση! Οπότε δεν θα μας κάνει και ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση αν η «Sun» και το ρεπορτάζ της πέσουν έξω και δούμε βασικό τον Κριστιάνο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο ξεκίνησε τα… ρεκόρ από νωρίς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και ένας από τους κορυφαίους που έχουν πατήσει ever το πόδι τους στο χορτάρι. Λογικό και επόμενο οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… σπάσουν την μπουτίκ του συλλόγου και να αγοράσουν όλες τις φανέλες του Πορτογάλου φορ.

Όπως έκανε γνωστό η ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες είχε σημειωθεί ρεκόρ πωλήσεων! Οπότε καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει στη συνέχεια. Ειδικά αν ο σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» ξεκινήσει να σκοράρει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version