Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το ‘πε ο Σόλσκιερ: «Θα παίξει σίγουρα αύριο ο Κριστιάνο»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το ‘πε ο Σόλσκιερ: «Θα παίξει σίγουρα αύριο ο Κριστιάνο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διαβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο αυριανό (11/9) παιχνίδι με τη Νιουκάστλ.

10.09.2021 | 20:33

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέρχεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες. Και αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει με τους «κόκκινους διαβόλους. Αντίπαλος της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι η Νιουκάστλ για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάιτεντ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ξεκαθάρισε ότι θα αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά, άπαντες οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» αδημονούν για την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι δηλώσεις του Σόλσκιερ:

«Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με την επιστροφή του και ανυπομονώ για αύριο. Έχει κάνει καλή προετοιμασία και έπαιξε στην εθνική ομάδα. Σίγουρα θα είναι στο γήπεδο αύριο» δήλωσε, προσθέτοντας: «Γνωρίζουμε τι έχει πετύχει στην καριέρα του και τι μπορεί να επιτύχει ακόμα. Έχει περάσει τη ζωή του με μεγάλη πειθαρχία και άριστο επαγγελματισμό. Η εστίαση μέσα στην ομάδα έχει αλλάξει: Η άφιξη παικτών νικητών όπως ο Κριστιάνο και Ραφαέλ Βαράν, ανεβάζει τον πήχη ακόμα και στις προπονήσεις».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17:00 και θα διεξαχθεί στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό που μένει φυσικά να δούμε είναι αν ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει βασικός ή όχι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version