Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπηχτές Τέμπας για Πέρεθ: «Έχει λεφτά να πάρει Μπαπέ και Χάαλαντ, αλλά…»
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπηχτές Τέμπας για Πέρεθ: «Έχει λεφτά να πάρει Μπαπέ και Χάαλαντ, αλλά…»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, έχει... στην μπούκα τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του προέδρου της Ρεάλ.

13.09.2021 | 19:54

Φαίνεται πως ο Χαβιέ Τέμπας έχει άχτι τον Φλορεντίνο Πέρεθ! Ο Ισπανός πρόεδρος της Primera Division εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τις δηλώσεις περί κόμπλεξ κατωτερότητας του Πέρεθ για την Μπαρτσελόνα, ο Τέμπας συνέχισε τις αιχμές…

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χρήματα να κάνει όποια μεταγραφή θέλει. Πως δεν έχει δικαιολογίες τύπου οικονομικών προβλημάτων λόγω κορωνοϊού. Πως στα ταμεία της ρέει άφθονο χρήμα για να δαπανηθεί προκειμένου να έρθουν οι σημερινοί αστέρες του ποδοσφαίρου.

Με άλλα λόγια, πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ προτιμά να μην κάνει μια ακριβή μεταγραφή για να κρατήσει χρήματα για… τον εαυτό του!

Θες να δεις δράση; Γκολ; Ντρίμπλες; Αναλύσεις; Ε, τότε ΠΡΕΠΕΙ να μας ακολουθήσεις στο Youtube! 

Οι μπηχτές του Τέμπας:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει αμφότερους τους Μπαπέ και Χάαλαντ. Αλλά, μερικοί θέλουν περισσότερα χρήματα για να έχουν περισσότερες Πόρσε, Φεράρι και καλύτερα σπίτια, από το να τα επενδύσουν πιο ηθικά στους κορυφαίους παίκτες στο ποδόσφαιρο.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version