ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Μίλαν: Έγινε της ανατροπής και η ιστορία επαναλήφθηκε (vid)

Όπως και το 2005 έτσι και σήμερα η Λίβερπουλ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ επί της Μίλαν και τη νίκησε με 3-2 στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίβερπουλ – Μίλαν: Έγινε της ανατροπής και η ιστορία επαναλήφθηκε (vid)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Μίλαν στο «Άνφιλντ». Σε ένα χορταστικό ματς, η ομάδα του Κλοπ χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στην ανατροπή για να πάρει τους 3 βαθμούς. Οι «κόκκινοι« επικράτησαν με 3-2, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αντιθέτως, η Μίλαν, φάνηκε να μην μπορεί να αντέξει για 90 λεπτά τον εξουθενωτικό ρυθμό που της επέβαλε η Λίβερπουλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, μπήκε δυνατά στο ματς και επιχείρησε να επιβάλλει από νωρίς ένα φρενήρη ρυθμό.

Η ασφυκτική πίεση των «κόκκινων» δεν άφηνε κανένα περιθώριο στη Μίλαν να κρατήσει μπάλα στο πρώτο 10λεπτο. Έτσι, η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 9ο λεπτό. Ο Σαλάχ συνδυάστηκε με τον Άρνολντ, ο οποίος πάτησε περιοχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το πλασέ του να κοντράρει προτού καταλήξει στα δίχτυα. Γι’ αυτό το λόγο, η UEFA το μέτρησε ως αυτογκόλ του Τομόρι.

Η Λίβερπουλ, μάλιστα, έχασε και τεράστια ευκαιρία να διευρύνει το σκορ 4 λεπτά αργότερα. Ειδικότερα, η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του Μπενασέρ. Ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μανιάν απέκρουσε πέφτοντας σωστά.

H Μίλαν έμοιαζε να τα έχει χαμένα, έχοντας παρασυρθεί από τον ρυθμό της Λίβερπουλ. Έτσι, τα λάθη στις μεταβιβάσεις της -προϊόν και της αντίπαλης πίεσης- την ανάγκαζαν να βρίσκεται συνεχώς σε παθητικό ρόλο στο πρώτο 20λεπτο.

Σε 2 λεπτά ήρθε τούμπα το παιχνίδι

Στο επόμενο 10λεπτο, η Μίλαν κατάφερε να πάρει λίγες ανάσες, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο, και η επόμενη φάση άνηκε στη Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ στο 29ο λεπτό σούταρε αλλά ο Μανιάν έδιωξε σε κόρνερ.

Όσο κυλούσε το πρώτο ημίχρονο, η Μίλαν έβρισκε ορισμένα κενά από τον άξονα. Έτσι, έπαιζε όλο και πιο συχνά κάθετα, με αποτέλεσμα να βρει τη στιγμή της στο 40ο λεπτό. Ειδικότερα, Μπραχίμ συνεργάστηκε με τον Λεάο και ο τελευταίος πάσαρε για τον Ρέμπιτς. Το τελείωμα του Κροάτη ήταν ιδανικό, με το σκορ να έρχεται στα ίσα.

Οι «ροσονέρι», όμως, δεν έμειναν εκεί. Ολοκλήρωσαν την ανατροπή 3 λεπτά αργότερα. Με τον ίδιο τρόπο – κάθετα δηλαδή – αιφνιδίασαν τους «κόκκινους» και με διπλή προσπάθεια ο Μπραχίμ Ντίαζ έστειλε την Μίλαν προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ανατροπή στην ανατροπή για τη Λίβερπουλ

Το ξεκίνημα της επανάληψης ξεκίνησε με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των «Ρεντς» να πανηγυρίσουν. Ο Οριγκί με σκαφτή πάσα βρήκε εξαιρετικά τον Σαλάχ, ο οποίος με το εξωτερικό ισοφάρισε σε 2-2 στο 47ο λεπτό.

Το επόμενο 10λεπτο, την  πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πιόλι να αμύνεται χαμηλά στο γήπεδο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να απειλήσουν αλλά και οι φιλοξενούμενο αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα.

Τελικά, η Λίβερπουλ πήρε αυτό που άξιζε από το ματς στο 69ο λεπτό. Μετά από μία στατική φάση, η δεύτερη μπάλα έπεσε στα πόδια του Χέντερσον. Ο Άγγλος μέσος δεν το σκέφτηκε πολύ και με σουτ-βολίδα έγραψε το 3-2.

Μετά το γκολ, η Λίβερπουλ συνέχισε να κυνηγάει ένα ακόμη γκολ για να μην την πατήσει, όπως στο 1ο ημίχρονο.  Στο τελευταίο 10λεπτο, η Μίλαν ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για την ισοφάριση. Απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, όμως, δεν κατάφερε να αλλάξει το τελικό σκορ.

Βαθμολογία 2ου ομίλου

    • Λίβερπουλ: 3
    • Ατλέτικο Μαδρίτης: 1
    • Πόρτο: 1
    • Μίλαν: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ