Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίκτης της βδομάδας στο Champions League o Αλέ! (vid)
Άγιαξ

Παίκτης της βδομάδας στο Champions League o Αλέ! (vid)

Ο Σεμπστιάν Αλέ με τα τέσσερα γκολ του στο ματς του Άγιαξ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου της αγωνιστικής.

16.09.2021 | 18:32

Το άστρο του Σεμπαστιάν Αλέ έλαμψε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Ο επιθετικός του Άγιαξ ήταν καταπληκτικός απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το βράδυ της Τετάρτης. Συγκλονιστικός, καταιγιστικός και αποτελεσματικός. Με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των πρωταθλητών Πορτογαλίας τέσσερις φορές!

Ο 27χρονος σέντερ φορ φέτος παίζει στην Ευρώπη για πρώτη φορά με τους Ολλανδούς. Οι οποίοι πέρσι έκαναν την γκάφα να μην δηλώσουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις τον παίκτη! Απλώς το… ξέχασαν και δεν θέλουν καν να σκέφτονται τι θα γινόταν αν είχαν βάλει το όνομά του στη λίστα.

Πέρα από αυτά, φέτος ο Αλέ δηλώθηκε ευτυχώς! Και δείχνει πως είναι ικανός για μεγάλα πράγματα με τη φανέλα του Αίαντα. Τα δικά του «ντόρτια» στη συντριβή της Σπόρτιγνκ με 5-1 στην πορτογαλική πρωτεύουσα ήταν προϊόν ενός ποδοσφαιριστή που «μυρίζει» το γκολ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Κορυφαίος στην πρώτη πράξη του Champions League o Αλέ

Δεν μπορούσε ο Ιβοριανός επιθετικός να μην είναι ο καλύτερος παίκτης για την 1η αγωνιστική των ομίλων. Υπέγραψε τη θριαμβευτική νίκη του Άγιαξ στην Πορτογαλία με μαγική εμφάνιση. Φυσικά κράτησε την μπάλα για ενθύμιο, ενώ αναδείχθηκε και MVP του αγώνα. Η UEFA τον έβαλε προφανώς στην κορυφαία ενδεκάδα και όχι μόνο αυτό. Καθώς τον ανέδειξε κορυφαίο ποδοσφαιριστή για την πρώτη εβδομάδα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version