ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο… bomber Λεβαντόφσκι παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι»! (pics)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε μια μυθική σεζόν με 41 γκολ σε 29 στην Bundesliga και το μεσημέρι της Τρίτης (21/9) παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» για το 2021.

Ο… bomber Λεβαντόφσκι παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι»! (pics)

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος επιθετικός στον πλανήτη. Κάθε χρόνο, ο Πολωνός φορ «γράφει» απίθανους αριθμούς. Δεν είναι τυχαίο πως από το 2015 μετράει περισσότερα από 40 γκολ ανά σεζόν. Αν και βαδίζει στα 33 του έτη πλέον, ο ίδιος δεν δείχνει να… νιώθει από ηλικίες. Άλλωστε, τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 11 γκολ σε 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν Μονάχου. Συνεχίζει να σκοράρει non stop, έχοντας κάνει μάλιστα δικό του το απόλυτο ρεκόρ των περισσότερων συνεχόμενων αγώνων με γκολ στην Bundesliga, φτάνοντας τα 13.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά, ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στην μυθική περσινή του σεζόν στη Γερμανία. Εκεί όπου ο Πολωνός φορ κατήργησε κάθε λογική. Μέτρησε 41 γκολ σε 29 αναμετρήσεις, διαλύοντας το μυθικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Κι όλα αυτά ενώ έχασε και κάποια παιχνίδια, λόγω τραυματισμού. Όπως είναι προφανές οι αριθμοί αυτοί του έδωσαν το «Χρυσό Παπούτσι» για το 2021. Το μόνο που έλειπε ήταν να το παραλάβει ο ίδιος, κάτι που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (21/9).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Οι μυθικοί αριθμοί του Λεβαντόφσκι

Ο Λεβαντόφσκι που μετρούσε 1.5 γκολ ανά 90 λεπτά την περσινή σεζόν πήρε για πρώτη φορά στην καριέρα του το βραβείο. Συνολικά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις σε τέσσερα από τα 29 παιχνίδια του στην Bundesliga πέρσι, ενώ σε 10 εξ αυτών πέτυχε περισσότερα από ένα γκολ. Στην αρχή της εκδήλωσης υπήρξαν μηνύματα από τον Χάνσι Φλικ, που είχε τον Πολωνό φορ υπό τις οδηγίες του στις δύο περασμένες σεζόν, αλλά και τον Γιούργκεν Κλοπ που τον έφερε στην επιφάνεια με την Ντόρτμουντ. Στη συνέχεια μίλησε ο ίδιος ο Πολωνός φορ που ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, τόνισε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα έσπαγε το ρεκόρ του Μίλερ, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, επισημαίνοντας πως έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες μαζί της.

Το «ευχαριστώ» και το… spoiler για το μέλλον

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος. Όταν τραυματίστηκα δεν περίμενα ότι θα έφτανα σ’ έναν αριθμό κοντά στο ρεκόρ. Ωστόσο, όταν επέστρεψα, πίστεψα πως όλα ήταν πιθανά. Το να ισοφαρίσω τον Γκερντ Μίλερ ήταν κάτι απίστευτο, τον εκτιμώ πάρα πολύ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να σπάσω το ρεκόρ του μια ημέρα. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο μου. Μου προσφέρει τεράστια υποστήριξη και μου δίνει κίνητρο όταν τα πράγματα πάνε άσχημα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε πεινασμένοι και γι’ άλλους τίτλους.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλη την Μπάγερν Μονάχου, γιατί χωρίς τη στήριξη τους δεν θα μπορούσα να κερδίσω τέτοιες διακρίσεις. Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου καθημερινά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα όσα πετύχαμε μαζί. Έχω συμβόλαιο με την Μπάγερν και θέλω να συνεχίσω να είμαι πετυχημένος με την ομάδα», είπε ο Λεβαντόφσκι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ