Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Λιχτ: «Δεν είμαστε η… Γιουβέντους πια»
Γιουβέντους

Ντε Λιχτ: «Δεν είμαστε η… Γιουβέντους πια»

Η Γιουβέντους επικράτησε εκτός έδρας της Σπέτσια 3-2 χάρη στο γκολ του Ματίας Ντε Λιχτ, αλλά, ο Ολλανδός μόνο ικανοποιημένος δεν είναι.

22.09.2021 | 22:22

Άλλες χρονιές η Γιουβέντους έκανε τη μία νίκη, πίσω από την άλλη. Δεν ήξερε τι πάει να πει «γκέλα». Από πέρυσι αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει. Ειδικά φέτος. Ο Ματίας Ντε Λιχτ δεν είναι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα, όμως, έχει την ικανότητα να βλέπει και να παρατηρεί διαφορές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο Ολλανδός στόπερ ήταν βασικός, μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν στο ματς με τη Μίλαν, κόντρα στη Σπέτσια. Μάλιστα, πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-2. Αυτή ήταν η πρώτη για την ώρα στη σεζόν. Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην άσος του Άγιαξ έκανε μερικές δηλώσεις που σίγουρα προκάλεσαν αίσθηση!

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Ήμασταν ανώτεροι, αλλά, κατάφεραν να σκοράρουν απέναντί μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Το μόνο που μετράει και το μόνο που κρατάμε από αυτό το ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Τίποτα παραπάνω.

Όταν είσαι η Γιουβέντους πρέπει να παίρνεις κάθε ματς. Να νικάς συνέχεια. Όμως, όταν έχεις δύο βαθμούς σε τέσσερα ματς, τότε σίγουρα δεν είσαι η Γιουβέντους πια», τα λόγια του στο «DAZN IT».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ντε Λιχτ δεν είναι έτοιμος για… πάγκο!

Πολλές και διαφορετικές ομάδες ήθελαν τον Ματίας Ντε Λιχτ πριν εκείνος δώσει τα χέρια με τη Γιουβέντους. Όσο καιρό βρίσκεται στην Ιταλία έχει μάθει πολλά και έχει γίνει ακόμα καλύτερος σε σχέση με πριν. Όμως, αυτό σε πολλές περιπτώσεις του έχει στοιχίσει μιας και ήταν στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας».

Ειδικά φέτος. Ο νεαρός στόπερ φαίνεται πως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και κάνει ό,τι μπορεί για να το αλλάξει. Σίγουρα κέρδισε περισσότερους πόντους με το γκολ που σημείωσε στο εκτός έδρας ματς με τη Σπέτσια. Αλλά κανείς δεν μπορεί να του πει με σιγουριά ότι θα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Κάτι που σίγουρα δεν του αρέσει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version