Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σάρι νίκησε τη Ρόμα και έμεινε με το… πουλί στο χέρι! (pics)
Φώτο Ημέρας

Ο Σάρι νίκησε τη Ρόμα και έμεινε με το… πουλί στο χέρι! (pics)

Με τον δικό του τρόπο γιόρτασε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι με τη Ρόμα ο τεχνικός της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, μετά το τέλος του ματς.

26.09.2021 | 23:10

Έχει ζήσει εκ των έσω πολλά και σημαντικά ματς στην καριέρα του ο Μαουρίτσιο Σάρι. Όμως, δεν ήξερε τι εστί το ντέρμπι της Ρώμης από τον πάγκο μιας εκ των δύο ομάδων. Εν τέλει το έζησε από τον πάγκο της Λάτσιο. Ο Ιταλός τεχνικός στο πρώτο του ντέρμπι πήρε τη νίκη εντός έδρας με σκορ 3-2 κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Από την αρχή και μέχρι το τέλος του. Γκολ, ωραίες φάσεις, ακόμη πιο ωραίες στιγμές που χάρισαν μερικοί ποδοσφαιριστές, ένταση, νεύρα, κάρτες και δυνατές συγκινήσεις. Λογικό και επόμενο ο Σάρι να πανηγυρίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο αυτό το «τρίποντο» που ανέβασε ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, το σύνολο που έχει δημιουργήσει από το καλοκαίρι!

Πήγε με τους φανατικούς οπαδούς της Λάτσιο και όχι μόνο πανηγύρισε μαζί τους, αλλά, είχε την τύχη και την τιμή να πιάσει στα χέρια του έναν αετό. Ένα ζώο που μόνο τυχαίο δεν είναι μιας και αποτελεί το σήμα των «λατσιάλι». Μία κίνηση που δείχνει πόσο πολύ έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας ο έμπειρος προπονητής που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να χαρίσει σε όλους τους φίλους της και πάλι μεγάλες στιγμές!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

O Σάρι μπορεί να κάνει και πάλι τη Λάτσιο πρωταγωνίστρια!

Τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους είχε φτιάξει τη δική της αυτοκρατορία στην Ιταλία. Παρόλα αυτά τόσο πέρυσι όσο και φέτος αυτό φαίνεται πως αλλάζει για τα καλά.

Η Λάτσιο θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Και όχι μόνο αυτό. Φαίνεται πως μπορεί να το κάνει πραγματικότητα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη εγγύηση από εκείνη με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι και τι σημαίνει πρωταθλητισμός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version