Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απουσιών… συνέχεια για τη Μπαρτσελόνα, πάγκο ο Γκριεζμάν για την Ατλέτικο! (pic)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Απουσιών… συνέχεια για τη Μπαρτσελόνα, πάγκο ο Γκριεζμάν για την Ατλέτικο! (pic)

Δύσκολα για την Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη, η οποία με μπόλικες απουσίες αντιμετωπίζει τη σχεδόν πάνοπλη αλλά μη πειστική Ατλέτικο!

02.10.2021 | 21:41

Η έκβαση του κρίσιμου ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ίσως αποδειχθεί καθοριστικό και για τις δύο ομάδες. Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν μια νίκη ψυχολογίας, ενώ οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να μείνουν μακριά από την κορυφή.

Δυσκολότερο έργο έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η υπό κρίση Μπαρτσελόνα πρέπει να διαχειριστεί και την απουσία αρκετών σημαντικών παικτών. Μπορεί οι Άλμπα και Πέδρι να επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων, όμως ο Ρόναλντ Κούμαν ψάχνει ακόμα εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, οι δύο Ισπανοί παραμένουν στον πάγκο, με τον Ντεστ να ξεκινάει αριστερό μπακ και τον νεαρό Νίκο στα χαφ.

Αντίθετα, οι «κολτσονέρος» έχουν σαφώς περισσότερες επιλογές. Η επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ μετά την ποινή του στην ενδεκάδα, αφήνει τον Γκριεζμάν στον πάγκο για τους πρωταθλητές. Πείραμα από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος άφησε το κλασικό 4-4-2 και προτίμησε ένα πιο ανορθόδοξο 3-1-4-2 για την ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version